≫ 

Suprug Ivane Selakov završio u bolnici? Predragu pozlilo od stresa, skandal s Lukasom ga je dotukao

Kad su shvatili da moraju da plate Acinom producentu Saši Mirkoviću 21.000 evra, kako on sam tvrdi, Mirković se toliko iznervirao da je njegov organizam doživeo totalni kolaps, navodi izvor

  • 2
Ivana Selakov, Predrag Mirković, Aca Lukas Ivana Selakov, Predrag Mirković, Aca Lukas, Foto-montaža: ATA Images

Skandalozni raskid saradnje između Ivane Selakov i Ace Lukasa, o čemu bruje mediji danima, ostavio je navodno ogromne posledice na pevačicu, kako finansijske tako i zdravstvene.

Zbog nastale situacije doživela je veliki stres, ali gore je prošao njen suprug i menadžer Predrag Mirković, kojem je pozlilo i završio je na infuziji, navodi Kurir.

Kad su shvatili da moraju da plate Acinom producentu Saši Mirkoviću 21.000 evra, kako on sam tvrdi, Mirković se toliko iznervirao da je njegov organizam doživeo totalni kolaps, pa je morao da potraži pomoć lekara, navodi izvor gorepomenutog lista.

Prema rečima izvora, Ivana se mnogo uplašila za zdravstveno stanje suprugu, zbog čega ga je odmah odvela na pregled.

- Doktori su navodno ustanovili da je kod Peđe problem napravio stres i nervoza, pa su mu odmah dali duplu dozu koktela vitamina kroz infuzije. Nakon toga je pušten na kućno lečenje i savetovano mu je da obavezno mora da miruje narednih dana i da izbegava napete situacije - naveo je izvor.

Podsećamo, Lukas je izjavio da smatra da je on mnogo pomogao Ivani u karijeri i da bez tri dueta s njim ne bi bila aktuelna kao pevačica.

- Ja sam joj bio od pomoći kao velika zvezda, ona je bila samo moj prateći vokal. To je sve funkcionisalo. Sad priča da je ona sve finansirala, a da me je pitala da i ja u tome učestvujem, ja bih to odbio, jer meni ni za ku*ac u životu nije potrebna Ivana Selakov. Tako da je to do sada funkcionisalo na obostranu korist - rekao je Aca za Kurir.

Ivana je za Telegraf Jetset rekla da nikome ništa ne duguje.

- Ne ulazim u estradni mulj. Šta sam imala - rekla sam. Moja karijera je bez skandala i tako će i ostati. Da sam htela skandale i slično, odavno bih se takvim stvarima bavila. Mogu samo da izjavim da nikome ne dugujem ni dinar, i to je jedina istina - izjavila je Ivana za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    2. septembar 2021 | 21:54

    Ja mislim da ono zlo od menadžera je sve ovo zakuvao zbog novca.....taj posle sebe najviše voli novac.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA