Ovaj video je pobeda! Pogledajte kako je Edita iznenadila posetioce Music Week-a!

Prvo veče Music Week festivala opravdalo je sva očekivanja, zahvaljujući sjajnim nastupima muzičkih zvezda kao što su Senidah, Coby i Angelina

  • 0
Edita Aradinović

Foto-montaža: ATA Images

Kao što smo i najavili, ekipa Telegrafa je bila na terenu i ispratila sva dešavanja – kako na bini, tako i van nje. Posebnu pažnju punoletnih posetilaca i konzumenata duvanskih proizvoda privukle su zabavne glo aktivacije koje su strpljivo čekali da isprobaju.

Sudeći po onome što smo imali priliku da vidimo, ludo se zabavila i naša popularna pevačica Edita, koja je odlučila da iznenadi učesnice u glo Music Booth-u koje su snimale svoju verziju nastupa na glavnoj bini Music Week-a. Kakve su bile njihove reakcije i koliko ih je Edita iznenadila, najbolje pogledajte u videu u nastavku:

- Iskoristila sam prvo veče da obiđem festival, vidim kakva je atmosfera i da se pripremim za moj nastup. Kada sam prolazila pored glo Music Booth-a i videla unutra devojke koje sviraju, pevaju i zezaju se, prvo što sam pomislila je – hoću i ja! Tako sam odlučila da ih iznenadim, nasmejem i nadam se da sam uspela u tome. Sjajna je ideja što posetioci mogu da snime video sa svojim nastupom na Music Week-u i tako kreiraju najlepšu uspomenu i podele je na društvenim mrežama - rekla je Edita ovim povodom.

Pored Editinog, kao i nastupa Jelene Karleuše, Lexington benda, Hurricane i ostalih izvođača drugog dana festivala, svi punoletni posetioci i konzumenti duvanskih proizvoda imaće priliku da učestvuju u zanimljivim glo igricama i osvoje nagrade. Za više informacija i kako biste videli iz prve ruke atmosferu sa festivala, obavezno zapratite @glo_srbija Instagram profil.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA