≫ 

Jelena u majici sa Novakovim likom: Svi gledaju šta piše na njoj

Đokovićka je pozirala bez šminke, sa talasima u kosi

  • 7
Jelena Đoković Novak i Jelena Đoković, Foto: MN Press

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u treće kolo US opena pošto je u tri seta porazio holandskog tenisera Talona Grikspuraa, a njegova supruga Jelena se odmah oglasila i najavila i svoj dolazak u Njujork, gde će biti podrška svom suprugu.

Jelena je, naime, pozirala bez šminke, sa talasima u kosi i beloj majici na kojoj je natpis privukao veliku pažnju.

- Deca u školi, proslavili rođendan, pripremila navijačke rekvizite i eto mene u NY - napisala je Noletova supruga, dok je na majici bio njegov lik sa porukom: "Trčim sa mojim vukom".

Podsetimo, Jelena Đoković je malenu Taru, kao i sina Stefana, rodila u Monaku, i to u čuvenom kompleksu, bolnici koja nosi ime princeze Grejs Keli.

Bolnica “Grejs Keli” je sagrađena 1902. godine, a porodilište je otvoreno 1949. godine. Porođaj u njemu košta oko 5.000 evra, a svaki naredni dan boravka u bolnici oko 1.000 evra. U bolnici je smešteno odeljenje za intenzivnu negu, osam operacionih sala. Tu su i privatne sobe sa kupatilima, pacijentkinjama je na raspolaganju celodnevna nega, ali i jelovnik od pet zvezdica. Plan je da ovaj kompleks bude dodatno unapređen u narednom periodu. Sa samog vrha te ustanove vidi se skoro ceo Monako. U obnovu tog kompleksa se znatno ulaže, pa bi do 2025, prema planu, ova bolnica trebalo da bude jedna od najskupljih i najlepših u tom delu Evrope.

Pomenutu fotografiju, ali i zajedničke slike Novaka i Jelene, pogledajte u galeriji ispod:

Video: Jelena i Novak đuskaju, poljupci pljušte: Romantični trenutak snimio biznismen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA