≫ 

Aleksandra Mladenović pozitivna na korona virus

Pevačica je na svom Instagram profilu objavila rezultat testa na kovid

  • 4
Aleksandra Mladenović Foto: ATA Images

Pevačica Aleksandra Mladenović obavestila je svoje fanove da je zaražena korona virusom.

Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila rezultat testa na kovid, koji je nažalost bio pozitivin, a uz to je napisala:

- Dragi moji, obaveštavam vas da sam pozitivna na kovid 19 i da iz tog razloga neću moći da nastupam u narednom periodu. Družimo se ponovo kada ovo prođe, čuvajte se - poručila je Aleksandra.

Inače, pevačica je nedavno je objavila Instagram-stori na kojem je prisna sa fudbalerom OFK Beograda Vanjom Veličkovićem.

Pevačica je na svom Instagram-storiju podelila istu sliku kao i fudbaler, a na njoj su veoma prisni - ona mu sedi u krilu, a Vanja je grli oko struka. Slika je nastala na proslavi Aleksandrinog rođendana, što podgreva sumnju da se njih dvoje viđaju već neko vreme.

Na Instagram nalogu mladog fudbalera OFK Beograda nalazi se slika i od pre nekoliko meseci na kojoj je takođe on sa Aleksandrom. Oni su bili zajedno na odmoru na Zlatiboru, a slobodno vreme proveli su vozeći se kvadom po planini na kojoj sportista provodi dosta vremena.

Video: U opasnom miniću i visokim štiklama Nataša Bekvalac primila treću dozu vakcine protiv korone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brkc

    3. septembar 2021 | 23:02

    Pa..? I ja sam isto bio...

  • Ljubiša

    3. septembar 2021 | 23:24

    Koja je pa ova?

  • Nilan

    3. septembar 2021 | 23:15

    Pa šta? Natrpaju se jedan drugom na glavu u nekom ćumezu i ne ne priznaju epidemiju dok im se ne desi. Ko ne plati na mostu plati na ćupriji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA