≫ 

"Zadruga" dobija pojačanje: Bivša zadrugarka zvanično postaje voditeljka pete sezone

- Ja sam kao mačka, uvek se dočekam na četiri noge i volim kada me bace u vatru, zato što se tada najbolje snalazim - rekla je voditeljka

  • 2
Zadruga Printskrin: Youtube/zadrugaofficial

Početak "Zadruge 5" zakazan je za nedelju, 5 septembar u 21 čas na televiziji Pink, a ova sezona će dobiti još jednu voditeljku, bivšu zadrugarku Ivanu Šopić.

Naime, dobro uigrana ekipa voditelja ove sezone dobija i pojačanje. Dušici Jakovljević, Milanu Miloševiću, Darku Tanasijeviću i Draganu Marinkoviću Maci priključuje se i Ivana Šopić, koja je na Red televiziji vodila emisiju "Pitam za druga", a znanje je ispekla i u emisija "Narod pita" ovog leta, piše Pink.rs.

Ivana je otkrila da je oduševljena što joj je ekipa televizije Pink pružila šansu da ulestvuje u ovako velikom projektu.

- Osećam se počastvovano. što je upravo meni ukazana ta prilika, ne mislim da je to slučajno. Drago mi je što ću postati voditelj jednog takvog projekta koji je definitivno najgledaniji u Srbiji i regionu. Spremna sam, volim nove izazove. Ja sam kao mačka, uvek se dočekam na četiri noge i volim kada me bace u vatru, zato što se tada najbolje snalazim - rekla je Ivana.

Ona se zatim osvrnula i na novu sezonu "Zadruge" koja počinje sutra, 5, septembra.

- Mislim da će ovo biti najbolja sezona do sada, iako "Zadruga" svake sezone nadmaši samu sebe. Videla sam neke od učesnika, očekujem spektakl koji se najavljuje i drago mi je što će "Zadruga" imati ovakvu završnicu - govori Ivana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA