≫ 

Zadrugari zanemeli kad su kročili u Belu kuću: Sve "pršti" od luksuza, a na stolu - nema šta nema

Voditelj Milan Milošević ih je dočekao, kako bi im poželeo dobrodošlicu i pokazao im novo, spektakularno izdanje Bele kuće

  • 3
Zadruga, Bela kuća

Imaginarijum, Printskrin: TV Pink

Prvih sedam zadrugara uputili su se ka Imaginarijumu, a šok koji je usledio kada su ušli u Belu kuću, bio je više nego pozitivan.

Dok su zadrugari na čamcu išli ka Beloj kući, Marko Janjušević Janjuš sve vreme se obraćao Irmi Sejranić:

- Irma, ja volim da se šalim, ti si meni jako simpatična, možeš da me uvrediš, ja se ne ljutim na tebe - dobacivao je Janjuš zdarugarki, sa kojom se posvađao već u studiju u Šimanovcima.

Voditelj Milan Milošević ih je dočekao, kako bi im poželeo dobrodošlicu i pokazao im novo, spektakularno izdanje Bele kuće.

Sve je prštalo od luksuza, a na crnom stolu bilo je servirano posluženje za nove zadrugare koje je bilo više nego raznovrsno.

Kućom sada preovlađuje roze-siva kombinacija boja, a potpuno nov nameštaj i detalji učinili su Belu kuću gotovo neprepoznatljivom u odnosu na prethodne sezone.

Kako izgleda Bela kuća, pogledajte u galeriji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • David

    5. septembar 2021 | 23:55

    Realno, Zadruga 1 je od svih dosadašnjih sezona bila najzanimljivija za praćenje i neponovljiva, čak i dan-danas se pamte i prepričavaju dešavanja između tadašnjih takmičara... Pri tom, ne mislim samo na to što se po prvi put u istoriji rijaliti programa pred kamerama odvijala drama u ljubavnom trouglu i to između Kije, Lune i Slobe, već što su i drugi takmičari bili koliko-toliko normalniji i prizemniji nego ovi danas, devojke su bile manje ''napucane'' i promiskuitetne (poput one Andrijane, Dijane, Sare itd.) a momci su bili manje u ''krimi'' fazonu a više šmekerski nastrojeni i opušteniji (Dušan, Đekson, Nikola i ostali), manje je bilo veštačkih svađa radi kadra i da bi dobili koje pitanje od gledalaca i novinara, više su se sprdali i prirodniji su im bili odnosi (podsećali su na ljude koje imamo u svom okruženju) a danas se svi otimaju da po svaku cenu budu u centru pažnje i ne zna se ko više glumi... Od Zadruge 2 su krenuli uvoditi likove iz Parova, tako da je i sama Zadruga izgubila na originalnosti koju je stekla u prvom serijalu jer je počela ličiti na drugi rijaliti, kao i zbog sličnog profila učesnika... Danas se ''rijaliti ratovi'' više vode napolju nego u samom rijalitiju, sve se unapred priprema i svi se međusobno upoznaju pred ulazak i dogovaraju za ''pravljenje priča'', prave se lažne prepiske i ''skrinšotovi'' kako bi bili bitni unutra, fejk su emotivne i prijateljske veze koje traju po par dana, format je izgubio staru draž i postao bleda kopija ''keca''.

  • Vasiljevic

    6. septembar 2021 | 09:35

    Neradnici jedu i uzivaju a jadna sirotinja gladuje e drzavo drzavo tesko nama sa ovakvim neradnicima ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA