≫ 

Mirjana Bobić Mojsilović nakon smrti muža se nije ponovo udala: "Za dete je ta situacija potresna"

Mirjana je tada ostala sama sa jednogodišnjom ćerkom Milom i više se nikada nije udala

  • 1
Mirjana Bobić Mojsilović, Azbuka našeg života Mirjana Bobić Mojsilović / Foto: ATA images

Književnica i voditeljka Mirjana Bobić Mojsilović, svoj privatni život krije od očiju javnosti, a naročito se malo zna o njenom emotivnom životu.

Naime, ono što je poznato jeste da je rano ostala bez muža, doktora Ljubomira Mojsilovića, koji je preminuo kada je imao samo 37 godina.

Mirjana je tada ostala sama sa jednogodišnjom ćerkom Milom i više se nikada nije udala.

- Ne krijem svoj privatni život. Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali očigledno nikada nisam htela da se udam. Podsvesno sam birala muškarce s kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku, a sada me udaja ne zanima. Udata sam za svoju slobodu - rekla je pre dve godine u emisiji "Promena" Snežane Dakić.

- Nikome ne preporučujem to. Za dete je ta situacija potresna i ono je uvek oštećeno. Pogotovo ako se u toj vezi rodi još neko dete, to je uvek katastrofa za ovo prvo - rekla je Mirjana tada.

Mirjanina sestra bliznakinja takođe je poznata javnosti. Reč je o profesorki Zorici Tomić, koja je bila i ambasadorka Srbije pri Unesku u Parizu.

Video: Poznati na sahrani Isidore Bjelice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA