Mirko Šijan Bojani zabranio jedno, Goca ga podržala u tome: Ove slike ne sme da objavljuje

Mirko i Bojana 9. avgusta dobili su sina Zorana

  • 11
Goca Božinovska, Mirko Šijan, Bojana Rodić Goca Božinovska, Mirko Šijan, Bojana Rodić, Foto-montaža: Marko Jovanović, ATA Images, Instagram/bojanarodic

Mirko Šijan navodno je zabranio svojoj verenici Bojani Rodić da objavljuje na društvenim mrežama fotografije njihovog naslednika Zorana Šijana bez blura na licu.

Naime, on smatra da ima mnogo manijaka na mrežama i da to može da bude opasno, a u svemu ga je podržala i majka, pevačica Goca Božinovska.

- Mirko zna da ima mnogo pedofila i manijaka, pa neće ništa da prepušta slučaju. Zato je i naredio Bojani da krije lice bebi bar prvih godina i ona se složila sa njim - rekao je izvor.

- S njim se slaže i Goca jer zna da ima onih zlobnih i poganih koji mogu, daleko bilo, da ureknu dete, a to nikako ne valja dok je još mali. Što bi to radili sebi, ko treba da vidi bebu od najbližih, vidće je kod kuće i to je to - ispričao je izvor za "Skandal".

Podsetimo, Mirkova majka, a Zoranova baka, Goca Božinovska, pričala je o odgajanju malog Šijana, hvaleći Mirka i Bojanu.

- Super se snalazim u ulozi bake. Za Mirka su svašta pričali, i da će biti problematičan i da se neće snaći u ulozi oca, ali je on najbolji tata na svetu. Nisam ni sumnjala u njega. Sve on zajedno sa Bojanom radi, imaju lep dogovor on i ona. Apsolutno im moja pomoć ne treba. Verujte da se Mirko budi usred noći i pomaže oko bebice. Ja sam im rekla, šta god im bude trebalo, tu sam - nedavno je rekla Goca.

U galeriji iznad pogledajte fotografije Mirka i Bojane, kao i neke njihove kadrove sa naslednikom.

Video: Sestre Rodić do zore lumpovale, orilo se Morem plovi jedna mala barka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    7. septembar 2021 | 13:44

    Он НАРЕДИО 😂 Ако њени родитељи заврну славину, угасио га је. Преостаће му само мамине паре !

  • 🌞

    7. septembar 2021 | 13:20

    Pa što objavljujete svaki dan slike. 🤦‍♀️ Nešto radite.🤷‍♀️

  • Milica

    7. septembar 2021 | 13:28

    Prvi put da se slazem sa ovim sto su rekli.I ja sam protiv obljavljivanja dece na drustvene mreze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA