≫ 

Iznenada preminula Rada iz Beča, o kojoj je Srbija brujala zbog odnosa sa Zoranom Marjanovićem

Rada Matić iza sebe je ostavila roditelje, brata, ćerku, zeta i unuke

  • 1
Rada Matić Rada Matić, Printskrin: TV Happy

Radmila Rada Matić (41), žena koja je tvrdila da se mesec dana posle ubistva pevačice Jelene Marjanović dopisivala sa njenim suprugom Zoranom, preminula je prošlog petka, a u subotu će biti sahranjena na lokalnom groblju kod Koceljeve.

Matićeva, koja je živela u Beču, u javnosti se pojavila nekoliko meseci posle zločina, a sama je tvrdila da se sa Marjanovićem dopisivala najpre preko Fejsbuka, a potom i preko Vajbera.

Iako su razmenjivali eksplicitne poruke, Rada je tvrdila da je ona samo imala nameru da sazna šta se tačno dogodilo pevačici Jeleni i da li je njen suprug umešan.

- Ceo život smo te želeli, nadali se dolasku tvom, nosili te u srcu svom, bila si nam svima oslonac i sve na ovom svetu. Sudbina te otrže od nas kao pticu u letu. Volimo te puno, nedostajaćeš nam večno - piše u čitulji koju je Radi dala porodica.

Rada Matić iza sebe je ostavila roditelje, brata, ćerku, zeta i unuke.

Šta je pričala Rada Matić

Rada je postala poznata kada je izašla u javnost i iznela prepiske koje ima sa suprugom ubijene pevačice Jelene Marjanović Zoranom Marjanovićem. Konkretno, 2016. godine objavljeno je njeno eksplicitno dopisivanje sa Zoranom.

- Živim u Beču, radim negu starih, a u Austriji sam 11 godina. Putem medija sam saznala za to ubistvo, videla sam u novinama. Jelenu i Zorana nisam poznavala, tad sam prvi put čula za oboje, rekla je Matićeva i navela da je prva stupila u kontakt sa Zoranom. Na pitanje da li je Zoran ubio suprugu, odgovorila je: - Mislim da Zoran nije, ali mislim da zna ko je - izjavila je pre 5 godina Matićeva u jednoj emisiji na TV Pink i dodala da sumnja da je u ubistvo umešana sekta.

- Mislim da je Jelena žrtva sekte. Čini mi se da je Jelena priložena kao žrtva. Verujem da je Zoran pripadnik sekte, jer je neprestano pričao o Hristovim vitezovima i da on ima ključ spasenja - izjavila je Matićeva jednom prilikom.

- Sigurna sam sto odsto da se drogirao. On je dan i noć bio nadrogiran, a sem droga stalno je koristio tablete za smrenje. Oni su svi porodično na tabletama, ali ne zbog tuge i stresa već da se nekom nešto ne omakne i da što smirenije pričaju kako se ne bi odali - rekla je pre nekoliko godina, dodav[i da je Zoran jedne noći navodno izgovorio nešto veoma čudno.

- Rekao mi je da je dobro što je Jelena ubijena i što je tako ispalo jer bi inače videla neko veće zlo, a sada je sluškinja tvorca - tvrdila je Rada.

Inače, ona je bila jedan od članova Fejsbuk grupe "Podrška Zoranu Marjanoviću", koja je nastala već u prvim danima istrage ubistva pevačice, u trenutku kad se već uveliko u medijima spekulisalo da je navodno Zoran ubica.

Držala Jeleninu sliku u stanu

Na dan kada je pevačica rođena i kada je porodica postavljala spomenik 2016. godine, Matićeva je na Fejsbuku objavila svoju fotografiju sa slikom ubijene pevačice pored kandila i nogama misteriozne osobe u pozadini. Majka pokojne pevačice, pitala se "šta će njoj fotografija moje ćerke".

Video: Pomen Jeleni Marjanović: Zoran sa porodicom izašao na groblje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA