Ljupka Stević nakon što je preležala korona virus: Imam posledice, umorim se i dok se pakujem

- Nisam ni sa kim imala kontakt, osim kada sam se popela na binu, sa publikom - rekla nam je pevačica

  • 2
Ljupka Stević

Ljupka Stević, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Ljupka Stević preležala je korona virus od kog, kako kaže, ima posledice, što joj stvara problem na nastupima.

Ljupka misli da se zarazila upravo prilikom jedne tezge, jer osim toga nije bila ni sa kim u kontaktu, osim sa publikom koja joj je prilazila i naručivala pesme.

- Sigurna sam da sam se na bini zarazila dok je neko tražio pesmu ili se slikao, zato što nisam ni sa kim imala kontakt, osim kada sam se popela na binu, sa publikom. Moj klavijaturista je jedina osoba koja je u mom prisustvu, on je preležao koronu i nije se, sva sreća, od mene zarazio, s obzirom na to da smo tri dana proveli u autu, putovali, Srbija, Bosna, Crna Gora, i kada sam došla u Beograd - odmah temperatura - rekla nam je Ljupka i dodaje da je trenutno mnogo pevača zaraženo koronom.

- Sada sam dobro, ali osećam posledice, umorim se dok se pakujem, bilo mi je teško i naporno više od dva sata da radim... Bilo mi je teško, ali sam izgurala. Doktor mi je rekao da ne smem mnogo da se zamaram. Primetila sam se puno mojih kolega razbolelo, ono što sam mogla da vidim na portalima, Rada, Aleksandra Mladenović, ko sve još, neko verovatno i ćuti da ima koronu, ko to zna. Veliki broj ljudi, baš - rekla je ona.

Pevačici je sredinom jula opljačkan stan u Beogradu odakle su lopovi odneli, kako je ona ispričala, sve što je imala od nakita i novca. Ljupka je tada slučaj prijavila policiji, a pitali smo je da li je istraga napredovala i da li se nešto zna.

- Ništa se ne zna, ali neka rade, verujem da je moje naselje bezbedno i da će policija nešto da uradi, ali za sada ništa. Mislim da je prošlo jako kratko vremena da bi možda bilo nekih naznaka - rekla je i dodala:

- Meni je prethodni stan obijan dva puta, zato sam ga prodala u preselila se u naselje, nisam bila bezbedna. Ali, eto, posle pet godina su mi i ovde banuli, ali mislim da je bezbedan kraj.

Video: Pijana sam, srećo: Ljupka Stević uplakana, razmazana i pod gasom se uključila uživo na Instagramu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA