≫ 

Kristijan Golubović zbog zadrugarke nije odmah ušao u "Zadrugu 5" - evo o kome se radi i kada će ući

- Kako su oboje važni za gledanost, prvo je ušla ona, naročito zato što će se u Beloj kući zadržati samo mesec dana - rekao je izvor

  • 2
Zadruga 4, Finale Kristijan Golubović Foto: Nikola Tomić

Bivši rijaliti-učesnik Kristijan Golubović nije ušao u "Zadrugu 5" na samom početku, a kako se navodi, njegov ulazak se očekuje kasnije, kada rijaliti napusti njegova ljuta rivalka Stanija Dobrojević.

Pojedini rijaliti-učesnici će naknadno ulaziti u Belu kuću, što će biti slučaj i sa Golubovićem.

- Svi oni imaju različite ugovore, a mnogi od njih nisu ugovorom vezani da uđu na početku rijalitija nego, da bi se održala pažnja gledalaca, jedno po jedno. Tako se, primera radi, tek čeka ulazak Maje Marinković, Radomira Marinkovića Takija, Jovane Ljubisavljević i drugih - ispričao je izvor.

- Ipak, Kristijanov ugovor je pravljen u odnosu na ugovor Stanije Dobrojević koja je, čak i godinu dana nakon cele one drame, izričito tražila da se ne nađe u isto vreme sa njim u Šimanovcima. Kako su oboje važni za gledanost, prvo je ušla ona, naročito zato što će se u Beloj kući zadržati samo mesec dana - navodi izvor.

- Kada ona napusti Zadrugu, ulazi Golubović, tako da do susreta neće doći. Postoji, eventualno, mogućnost da provedu svega nekoliko dana zajedno pred kamerama, ali Dobrojevićeva je bila izričita da ne želi da deli životni prostor sa njim jer se oseća nesigurno - navodi izvor.

- Pa, sećate se šta je bilo prošle godine. Do samog kraja je prolongirala svoj ulazak, a kad je videla da će Kristijan ostati do kraja, potpuno je digla ruke od rijalitija, tako da je to bila jedna od retkih stavki koju je zahtevala prilikom potpisivanja ugovora - zaključio je izvor za Puls Online.

Podsećanja radi, tokom prošle sezone rijalitija, Kristijan je Staniji zapretio ubistvom.

- Zaklinjem se sada u svoje dvoje dece da ću ubiti Staniju Dobrojević lično, ili preko mojih ljudi, ako mi se iskreno ne izvini zbog uvreda na račun dece. Ubiću svakoga ko mi uvredi dete, po cenu da idem 40 godina na robiju - frapantna je Golubovićeva izjava u Zadruzi 4.

Nakon ovoga, njih dvoje su se susreli na sudu u Rumi, ali je Stanija povukla tužbu.

- Ja ga neću tužiti i nisam se priključila krivičnom gonjenju, ali država i dalje vodi postupak protiv njega zbog pretnji meni i mojoj porodici. Ipak, ja ne želim da budem ta zbog koje jedno malo dete odrasta bez oca. Ja sam odrasla bez tate i znam koliko je to teško - istakla je Stanija ranije.

U galeriji u tekstu pogledajte Stanijine i Kristijanove fotografije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    8. septembar 2021 | 22:49

    Rijaliti koji je postao tor za kriminalce, zene lakog morala,uzivaoce opojnih droga,i alkohola,i nedovrsenih agresivnih spermatozoida, mi smo drustvo globalno a oni su deo naseg drustva,tako nevaljamo ni jedni ni drugi danas,i zato placamo ceh danasnjih vrednosti kojie nam se namecu

  • Др

    9. septembar 2021 | 12:18

    Па, докле бре , та секирација! Убисмо се од бриге!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA