≫ 

Zoran Marjanović nakon smrti Rade iz Beča: Gospod neka joj oprosti grehe

Rada Matić iza sebe je ostavila roditelje, brata, ćerku, zeta i unuke

  • 0
Zoran Marjanović Rada Matić Zoran Marjanović i Rada Matić / Foto: Marko Jovanović, Printskrin: TV Happy

Radmila Rada Matić (41), žena koja je tvrdila da se mesec dana posle ubistva pevačice Jelene Marjanović dopisivala sa njenim suprugom Zoranom, preminula je prošlog petka, a u subotu će biti sahranjena na lokalnom groblju kod Koceljeve.

Zoran Marjanović je povodom toga rekao da je za Radinu smrt saznao iz medija. On tvrdi i da nisu bili u kontaktu nakon prašine koja se digla oko njihovog odnosa i da ništa ne zna o njenoj smrti.

- Pokoj joj duši. Gospod neka joj oprosti grehe i lak put ka Carstvu nebeskom - poručio je Zoran za Alo!.

- Frapantan je broj smrtnosti u proteklih nekoliko godina, dosta prijatelja, poznanika, pa i neprijatelja mi je preminulo. Život je ovo, ne zna se šta nosi dan, a šta noć. Treba živeti kako je Bog rekao, to je jedini put spasenja duša naših, kada jednog dana napustimo ovu iskušeničku planetu da stignemo do carstva nebeskog u slavu Gospodu, a tamo se odgovara za svako nedelo, za svaku lošu misao i kazne su ogromne - objasnio je Marjanović, pa dodao:

- Preminuloj gospođi Matić iskreno i od srca želim mir, spokoj duši, Gospod da joj oprosti grehe i primi dušu njenu u carstvo nebesko.

Zoran kaže da se sa Radom čuo i nakon što je izašao iz pritvora 2018. godine, te da čuva tu prepisku.

- Rekla je da joj je žao, da je sve to bila opšta zavera i da su joj drugi uvalili priču, a da su i nju na kraju prevarili. Ne znam koliko je bila iskrena. Oprostio sam joj i što je ranije rekla i da će gulaš da napravi od moje porodice, i mnogo neistina koje je iznosila. Oprostio sam iz srca i duše, časno, hrišćanski, svima koji su pričali neistine i mnogo me povređivali. Porodica mi je uništena, nisam ni četvrt čoveka kakav sam bio, ali i to četvrt sam čovek jer umem da praštam - poručio je Marjanović za Kurir.

Matićeva je izdahnula 3. septembra u Beču, a kako je njen otac ispričao, umrla je od moždanog udara.

- Rada i njen brat sedeli su u stanu do ponoći, a nakon toga brat je otišao u svoju sobu. Oko 1.15 Rada je došla kod njega i rekla: "Molim te ustani, pašću." Pala je bratu preko nogu. Sin kaže da je bila hladna kao led. Dve ekipe hitne pomoći su pokušale reanimaciju i u bolnici su je stavili na najjače aparate, ali lekar je rekao da bi umrla i da joj se to dogodilo u bolnici jer je udar bio jak - rekao je navodno otac za Objektiv, pa dodao da je Rada povremeno imala visok pritisak i pila lekove.

Radin rođak, koji je insistirao na anonimnosti, rekao je da se ona navodno žalila da ima visok pritisak, ali da na to ne obraća pažnju.

- Iznenada joj je pozlilo u stanu u Beču i požalila se bratu Radetu da joj nije dobro. Sedeli su zajedno do ponoći, a onda je Rade otišao u svoju sobu da legne. Oko 1.15 ujutru Rada je došla kod brata i rekla: "Molim te, ustani, pašću" - ispričao je rođak i dodo da se "sručila bratu preko nogu", tvrdi Alo!.

Šta je pričala Rada Matić

Rada je postala poznata kada je izašla u javnost i iznela prepiske koje ima sa suprugom ubijene pevačice Jelene Marjanović Zoranom Marjanovićem. Konkretno, 2016. godine objavljeno je njeno eksplicitno dopisivanje sa Zoranom.

- Živim u Beču, radim negu starih, a u Austriji sam 11 godina. Putem medija sam saznala za to ubistvo, videla sam u novinama. Jelenu i Zorana nisam poznavala, tad sam prvi put čula za oboje, rekla je Matićeva i navela da je prva stupila u kontakt sa Zoranom. Na pitanje da li je Zoran ubio suprugu, odgovorila je: - Mislim da Zoran nije, ali mislim da zna ko je - izjavila je pre 5 godina Matićeva u jednoj emisiji na TV Pink i dodala da sumnja da je u ubistvo umešana sekta.

- Mislim da je Jelena žrtva sekte. Čini mi se da je Jelena priložena kao žrtva. Verujem da je Zoran pripadnik sekte, jer je neprestano pričao o Hristovim vitezovima i da on ima ključ spasenja - izjavila je Matićeva jednom prilikom.

- Sigurna sam sto odsto da se drogirao. On je dan i noć bio nadrogiran, a sem droga stalno je koristio tablete za smrenje. Oni su svi porodično na tabletama, ali ne zbog tuge i stresa već da se nekom nešto ne omakne i da što smirenije pričaju kako se ne bi odali - rekla je pre nekoliko godina, dodav[i da je Zoran jedne noći navodno izgovorio nešto veoma čudno.

- Rekao mi je da je dobro što je Jelena ubijena i što je tako ispalo jer bi inače videla neko veće zlo, a sada je sluškinja tvorca - tvrdila je Rada.

Inače, ona je bila jedan od članova Fejsbuk grupe "Podrška Zoranu Marjanoviću", koja je nastala već u prvim danima istrage ubistva pevačice, u trenutku kad se već uveliko u medijima spekulisalo da je navodno Zoran ubica.

Fotografije pokojne Radmile Rade Matić pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Na redu je bitno svedočenje veštaka: Marjanović stigao u sud, nastavlja se suđenje za ubistvo Jelene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA