≫ 

Brena žrtva prevare, podnela prijavu: "Moj lik su iskoristili, to je lažno reklamiranje"

Pevačica tvrdi da nema nikakvu saradnju sa firmom

  • 2
Lepa Brena Lepa Brena Foto: ATA Images

Folk zvezda Lepa Brena izdala je saopštenje povodom prijave koju je podnela protiv firme koja je zlouptrebila njen lik kako bi reklamirala preparat za lečenje, a koji ona, kako tvrdi, nikada nije koristila.

Brena se oglasila i upozorila njene fanove da ne koriste ovaj preparat jer ga ona ne preporučuje, kao i da nema nikakvu saradnju sa ovom firmom.

- Poštovani pratioci. Želim da vas obavestim da se u javnosti reklamira preparat koji bez moje dozvole koristi moj lik, prikazuje intervju koji im nikada nisam dala i reklamiraju proizvod koji nikada nisam koristila. Zato vas upozoravam i obaveštavam da se ja sa istim preparatom nikada nisam lečila - napisala je Brena na Instagramu.

Pevačica je istakla da je podnela tužbu protiv kompanije.

- Zato vas upozoravam i obaveštavam da se ja sa istim preparatom nikada nisam lečila. Zbog lažnog reklamiranja ovog preparata ću podneti sve moguće pravne sankcije. Voli vas vaša Brena - napisala je pevačica na Instagramu.

Video: Nakon što je Filip otišao preko, Prija uživa uz Brenine pesme: U klubu sluša svekrvu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA