Mozzart okupio regionalne zvezde – Pogledajte kako izgleda susret Bikovića, Severine i Šerbedžije

Nova spektakularna reklama kompanije Mozzart donosi nam filmski scenario i zanimljiv zaplet

  • 4
mozzart reklama

Foto: Promo

Šta je zajedničko Severini, Milošu Bikoviću i Radetu Šerbedžiji? Pogled unazad, u njihove bogate karijere, jasno nam govori da su njih troje pobednici u onome što rade, a pogled unapred otkriće vam da su se ovoga puta našli na zajedničkom zadatku - da kroz ceo region pronesu Mozzartovu poruku - BUDI POBEDNIK!

Boljih od njih za taj posao nema - Severinin glas već decenijama je omiljeni od Đevđelije do Triglava, Miloševe uloge prepričavaju se u svim vremenskim zonama, od Enkoridža do Vladivostoka, a Radetove bravure pred kamerom legendarne su i tamo gde, kada je u pitanju fimska industrija, sve počinje i završava se - u Holivudu.

Pobednici. A takvima je mesto u Mozzartu.

Nova spektakularna reklama kompanije Mozzart donosi nam filmski scenario i zanimljiv zaplet - ko će osvojiti značajno priznanje, a ko biti pobednik, saznaćete narednih dana, i imati pogled da bacite pogled i iza scene i saznate kako najveće zvezde provode vreme dok kamera nije uperena u njih. Sve u režiji jednog od najtalentovanijih srpskih režisera Nemanje Ćipranića.

mozzart reklama

Foto: Promo

Hoće li pobediti šarm, mladost ili iskustvo, kakva je vaša prognoza?

Mozzart i jeste mesto gde se susreću mladost i iskustvo. U kome naizgled nespojivo deluje prirodno povezano. Mesto na kome smo svi isti. Željni dobre zabave, željni uzbuđenja. Oni koji ne odustaju – pobednici.

Miloš Biković rado se odazvao pozivu za ovu ulogu.

- Nedostaje nam više kvalitetnog i umetničkog sadržaja, koji gradi imidž pravih brendova, a ova reklama Mozzarta je baš to - rekao je mladi glumac.

Rade Šerbedžija istakao je da mu je posebno zadovoljstvo što po prvi put radi s Bikovićem o kojem je čuo mnogo lepih stvari.

- Drago mi je, naravno, i zbog Severine, ali s njom sam već dosta sarađivao. Miloša svi ogovaraju da je odličan, drago mi je da konačno radimo nešto zajedno. Retko pristajem da radim ovakve projekte, samo kad iskreno verujem u njih i imam dobre saradnike. Prethodna reklama na kojoj sam radio završila je na Superboulu, verujem da se i ovoj smeši svetla budućnost - kaže Šerbedžija.

Za kraj ova fantastična ekipa poručuje:

Donesi odluku. Budi pobednik.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cavule

    10. septembar 2021 | 15:19

    A radnicima minimalac za tri posla,operateri,konobari I cistacice to jest baba sere.

  • Milos

    10. septembar 2021 | 10:45

    Seve grmi 😍😍😍

  • Hm

    10. septembar 2021 | 16:15

    Kako je ovoga maloga Kebica varala i ponizavala, a on mislio voli ga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA