≫ 

Ljubila pevače, tenisera, a skoro svi su se posle nje oženili: S njima je povezivana Topalkova ćerka

Poznati tata Topalko uvek je javno podržavao svoju lepu naslednicu

  • 10
Helena Topalović, Damir Dzumhur, Sloba Vasić, Joca Stefanović, Vladimir Stanojević Foto-montaža: Instagram helena_topalovic/slobavasic_official, ATA Images, Nikola Tomić, Pixabay

Helena Topalović, ćerka folk pevača Milana Topalovića Topalka, važi za fatalnu za poznate muškarce, a nije mali broj onih sa kojima je povezivana.

Kako se tada pisalo, Helena se još 2012. godine upustila u emotivnu vezu sa tatinim kolegom iz Zvezda Granda, Jocom Stefanovićem. Helena i Joca navodno su imali podršku njenog tate, ali godinu dana kasnije rešili su da se raziđu.

Kako se pisalo, navodno su ih obaveze razdvojile. Joca je ima mnogo tezgi, a Helena je morala dosta da uči, pošto je tada pohađala školu.

Godine 2015. pričalo se da je Helena sa tadašnjim voditeljem Vladimirom Stanojevićem. To se dogodilo nekoliko meseci nakon njegovog skandala sa bivšom verenicom Ana Marijom Žujović. Njih dvoje su, navodno, krili vezu, a Vladimir je Helenu tokom navodne kratkotrajne romanse, pričalo se, vodio na putovanje u Italiju.

Godinu dana kasnije, Helena je osvojila pevača Slobu Vasića. Njihova emotivna veza navodno je bila burna. Nije ni bila dugog veka, posle oko sedam meseci rešili su da svako krene svojim putem. Kao razlog raskida veze navodilo se to što je Sloba Heleni navodno pronašao ljubavnu prepisku sa tadašnjim političarem i učesnikom "Parova"Aleksandrom Požgajem.

Samo nekoliko meseci nakon raskida sa Slobom mediji su pisali da se upustila u romansu sa još jednom zvezdom Granda - Milošem Vujanovićem, koji je danas oženjen Zlatom Aranđelović, ćerkom Zorice Brunclik. Uprkos ovim spekulacijama, Miloš je tada tvrdio da su Helena i on samo prijatelji.

- Helena i ja smo prijatelji. O njoj mislim zaista sve najlepše i ne bih se družio s njom da je drugačije. Helena je jedna kvalitetna osoba - rekao je tada pevač.

Zanimljiv je tadašnji zajednički intervju oca i ćerke. Naime, Helena je u to vreme izjavila da ne želi više da se zabavlja sa pevačima, a potom demantovala sama sebe.

- To je bila šala. Ja sam rekla da sam završila s pevačima, ali ipak ne mogu da kažem da toga neće biti jer ne znam šta sutra može da se desi - rekla je tada navodno ona za Kurir.

Nakon ove njene izjave, tata nije ostao ravnodušan.

- Ja kažem da neće! - bio je jasan pevač.

Helena je tada rekla kroz smeh:

- On se ne pita ništa!

Mediji su čak neko vreme i spekulisali da je Helena u vezi sa Vladom Vuksanovićem. Kako su tada izvori tvrdili, maneken je navodno bio ludo zaljubljen u lepu Topalkovu ćerku. I Vlada je danas srećno oženjen i otac je dvoje dece.

Helena je kasnije započela vezu sa bosanskim teniserom Damirom Džumhurom, sa kojim je uživala i na egzotičnoj destinaciji. Ipak, ni ta veza nije potrajala.

Posle Damira, Helena je započela vezu sa bivšim partnerom voditeljke Jelene Dimitrijević, sa kojom je dobio sina. Iako se tada pisalo da je on i dalje oženjen voditeljkom, Helena je tada demantovala takve navode.

- Priča da sam ja ljubavnica je obična izmišljotina i to nema veze s vezom. Nema potrebe da se piše o njegovoj i mojoj vezi, svoju privatnost čuvam - rekla je Helena i zamolila da novinari pitaju "i svoju koleginicu" da demantuje ove navode, misleći na Jelenu Dimitrijević, koja nije želela da se oglašava ovim povodom.

- Pošto ona neće da demantuje i tako joj odgovara, onda ću ja. Krivo mi je što sam nazvana ljubavnicom, na drugima je da demantuju, nisu demantovali, evo ja sam umesto njih. Sa sadašnjim dečkom sam u vezi od jula ove godine, a njih dvoje dve i po godine nisu zajedno. Godinu dana je trajala brakorazvodna parnica. Kada je zatrudnela, tada su se venčali. Jelena već dve godine živi sa majkom. Nema ko šta više da mi nakači, bilo kakve afere na mene. Ja sam bila slobodna žena, on slobodan muškarac, tako da nema šta da se izmišlja - rekla je Helena.

Tada je, zbog navoda da je njegova ćerka ljubavnica izvesnog muškarca, Topalko burno reagovao.

- Ja jesam ponosan na svog sina, zato što nije jedna od vas koji mislite da je cela Srbija rijaliti, pa onda pljujete nas 90% koji nismo - počeo je Topalko svoju objavu na Instagramu, a zatim nastavio:

- Svi vi koji se radujete dok ucenjujete i blatite normalne građne ove zemlje... možete samo da mi popušite ku***. Ja nisam jedan od vas niti ću biti dok sam živ!

Jednom prilikom, Topalko je za Telegraf Jetset prokomentarisao emotivne odnose svoje ćerke.

- Prestao sam da obraćam pažnju na to. Ona ima 22 godine, devojke tog godišta su počele da se udaju i da rađaju decu. Sad ja da obraćam pažnju, da je pitam ko je tebi momak - to ne radim odavno - rekao je pevač 2019. godine za naš portal.

Podsetimo, Helena se nedavno verila sa muškarcem koji ju je zaprosio u Španiji.

Fotografiju partnera i dalje ne objavljuje, a priča se da je reč upravo o bivšem partneru Jelene Dimitrijević.

Video: Verila se Topalkova ćerka: Prsten sija, a ruže i luksuz svuda oko nje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gogac

    10. septembar 2021 | 11:33

    Mlada devojka,a toliko ih je promenila?????

  • Sanjica

    10. septembar 2021 | 11:34

    Raskinula sa Jocom,morala dosta da uci?Sama sebe laze.Sve je drugo interesovalo,sem ucenja.

  • xxx

    10. septembar 2021 | 12:06

    Blago receno ne zna gde udara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA