≫ 

Rasta je već mesec dana u kućnom pritvoru! Ako ovo ispoštuje, do kraja godine može biti slobodan

- Radi, ide napolje, normalno funkcioniše u periodu kada mu je to dozvoljeno po zakonu - rekao nam je izvor

  • 6
Stefan Đurić Rasta, Veliki intervju Stefan Đurić Rasta, Foto: Nikola Tomić

Reper Stefan Đurić Rasta pre nešto više od mesec dana počeo je da nosi nanogicu, te zvanično služi kaznu od godinu dana kućnog pritvora koju je dobio nakon što je sklopio sporazum o priznanju krivice za posedovanje narkotika za ličnu upotrebu.

Rasta se, kako nam je rekao izvor blizak reperu, brzo prilagodio kućnom pritvoru, posevetio se porodici i poslu. Reper bi uz dobro vladanje nanogicu bi trebalo da skine već krajem 2021. godine, kada osluži dve trećine kazne.

- Rasti je stavljena nanogica pre nešto više od mesec dana, on je već duže vreme u kućnom pritvoru. Radi, ide napolje, normalno funkcioniše u periodu kada mu je to dozvoljeno po zakonu. Dok ima nanogicu ne želi da se provlači u javnosti, već da se posveti sebi, pa radi i provodi vreme sa ćerkom i prodicom - rekao je izvor blizak reperu za Telegraf Jetet.

- Trebalo bi krajem godine da skine nanogicu, još četiri, pet meseci, koliko ukupno treba da mu traje kazna posle vremena koje je proveo u pritvoru. Uz dobro vladanje to je dve trećine kazne, on je bio u pritvoru četiri meseca i to bi trebalo još četiri meseca da traje, ukupno osam meseci. Kazna zavisi od toga i da li Rasta tokom kućnog pritvora ima dobro vladanje i da li se pridržava dogovora iz sporazuma, što je u prethodnih mesec dana bio slučaj - dodao je izvor.

Podsetimo, reper je neko vreme je proveo u pritvoru zbog posedovanje narkotika. On je priznao da je drogu koja je u oktobru pronađena kod njega držao za ličnu upotrebu i sklopio je sporazum o priznanju krivice na osnovu kog je postignut dogovor da bude kažnjen sa godinu dana kućnog zatvora.

- Stefan Đurić je nagodbu sklopio s Višim tužilaštvom u Beogradu, koje je vodilo istragu protiv njega i Luke B. zbog trgovine drogom. Međutim, kako nije bilo dovoljno dokaza da je drogu držao radi dalje prodaje, a on je priznao da je držao radi sopstvene upotrebe, sklopljen je sporazum o priznanju krivice, na osnovu kog je dogovoreno da bude kažnjen sa godinu dana kućnog zatvora - rečeno je ranije tim povodom.

Podsetimo, Rasta je o svemu govorio ekskluzivno za Telegraf.rs, nakon skoro četiri meseca provedenih u pritvoru i sporazumu o priznanju krivice za nedozvoljeno držanje droge na osnovu kog je osuđen na godinu dana kućnog zatvora.

Rastine fotografije pogledajte u galeriji iznad.

Video: EKSKLUZIVNO Rasta, prvi put posle zatvora: O marihuani, hapšenju, mojoj vezi s Veljkom Belivukom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    11. septembar 2021 | 00:14

    Nađu mi u stanu kilo koke i na majke mi prođe da je za lične potrebe. Kupio u Lidlu na akciji.

  • Kiza

    11. septembar 2021 | 10:04

    Idem i ja da dilujem sta me briga top mi je gajba.

  • Dak

    11. septembar 2021 | 11:03

    Sramota,ne mogu da verujem.Pa moj komsija je zbog dva dzointa dobio tri godine.To je minimalna kazna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA