Jovana o plakatima sa njenim likom koji su bili oblepljeni po Ljigu: Dušmani su svuda videli mene!

- Uspeli su da me zeznu, ali je moja majka uradila ono što je uradila i uramila sve diplome - rekla je ona

  • 4
Jovana Jeremić Jovana Jeremić, Foto: ATA Images

Komšije voditeljke Jovane Jeremić iz Ljiga nedavno su otkrile da, kada je voditeljka postala đak generacije, svima je to stavila do znanja tako što je po celom gradu izlepila plakate na kojima su se nalazile njene diplome koje je stekla svojim znanjem.

Sada je Jovana otkirla kako je došlo do toga da u Ljigu osvanu plakati s njenim likom.

- Olga Jeremić je mene terala da budem dvojkaš, nije podnosila što toliko sebe dajem i što sam đak generacije. Na plakatu gde su svi đaci napisano je Jovana Jeremić, ali nije i đak generacije. To nije bilo pravedno, jedna devojčica krijući je tako odradila jer joj je bilo krivo - rekla je ona i dodala:

- Uspeli su da me zeznu, ali je moja majka uradila ono što je uradila i uramila sve diplome. Na tri mesta u gradu su bili plakati, gde god su se dušmani okretali videli su Jovanu Jeremić.

- U osnovnu sam htela da krenem sa pet i po godina, a jedna seoska učiteljica danas slikar akademski, rekla je tada da će ona da me primi. Ta učiteljica mi je obeležila život. Znala sam i da popijem kaficu, ovde su me dušom prihvatili. Nisam mogla da naučim da čitam, a posle sam bila druga u srpskom jeziku - rekla je ona za Blic.

Jovana je otkrila i da u njenom rodnom mestu ima hrast koji ispunjava želje, te koju je baš ona pomislila.

- Ovo je sveto mesto, ovaj hrast. Kada osetiš dušu, to se ostvari. Ja sam maštala da ću budem ime i prezime - rekla je ona.

Jovanine fotografije pogledajte u galeriji iznad.

Video: Divan dan na Lein način: Jovana Jeremić proslavila ćerkin 3. rođendan, sve je zlatno i šareno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA