≫ 

Goca Božinovska: Mirko nikada nije probao drogu, testirala sam ga, grdne pare sam dala

- Ja mislim da jedini strah ima od toga. Ja sam mu uterala strah u kosti od malih nogu - rekla je Goca

  • 7
Goca Božinovska Goca Božinovska, Printskrin: Telegraf.rs

Pevačica Goca Božinovska tvrdi da njen sin Mirko Šijan nikada nije pobao drugu i da je ona sigurna u to jer ga je godinama unazad tetirala i, kako je rekla, on je i negativan.

Naime, nakon navoda da je Mirko bio na "kokainskoj žurki" u jednom apartmanu na Novom Beogradu, oglasila se Goca, ističući da njen nslednik nikada nije konzumirao opijate.

- To je laž! Kakve kokainske žurke, kakve gluposti? Moj sin nikad nije probao drogu, niti zna ukus toga. Pa ja sam toliko požrtvovana majka da sam ga godinama pratila. Testirala sam ga 50 puta na drogu i uvek je bio negativan! Grdne pare sam dala za to kada bi krenula neka priča o tome - rekla je Goca.

- Plaćala sam te testove, a drugi se smejali. Kada se ženio, bacila sam ih. Ceo život mi se kleo i govorio: "Mama, ja nikad nisam probao drogu, niti me to interesuje, mogu da popijem sa društvom". I ako su nekog pohapsili, ne znam kakve to veze ima sa Mirkom - rekla je pevačica.

- Borila sam se toliko godina i zato sam ostala sama, da se izborim da to moja deca ne probaju. Ja mislim da jedini strah ima od toga. Ja sam mu uterala strah u kosti od malih nogu - ispričala je Goca za "Objektiv".

Podsetimo, Mirko i njegova partnerka Bojana Rodić 9. avgusta dobili su sina kom su dali ime Zoran, po Mirkovom pokojnom ocu, Zoranu Šijanu.

Fotografije Mirka i Bojane sa sinom pogledajte u galeriji iznad.

Video: Sestre Rodić do zore lumpovale, orilo se Morem plovi jedna mala barka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA