On je muž Milice Mandić! Njihov susret je bio sudbina, a momenat kada se Marko zaljubio je poseban

- Ispunjena sam i srećna kad je on sa mnom u sali, jer je to pravi momak koji je uvek uz mene, navija svim srcem i bodri me - ispričala je jednom prilikom Milica

  • 6
Milica Mandić, Marko Đuričić Milica Mandić, Marko Đuričić Foto: Instagram/mandic_milica

Najbolja srpska sportistkinja svih vremena Milica Mandić i njen izabranik Marko Đuričić, danas, 12. septembra, izgovorili su sudbonosno "da", prvo na građanskom, a zatim i crkvenom venčanju.

Milica i Marko u dugogodišnjoj su vezi, a on se takođe bavi tekvondom i, očekivano je, Miličina najveća podrška.

On redovno trenira, a rezultat toga su i moćni mišići koje često pokazuje na svom Instagram profilu. Pored toga, veliki je patriota, koji propagira borbu za Kosovo, a ljubitelj je i četničkog pokreta, pa se i slikao sa karakterističnom šubarom sa kokardom, koju su svojevremeno nosili četnici.

Takođe je i veliki navijač Crvene zvezde čije utakmice prati na stadionu, ali mu tu Milica ne pravi društvo, pošto je ona navija za Partizan.

Svi se sećaju monenta kada je Marko svojoj dragoj poleteo u zagrljaj nakon što se ove godine vratila sa Olimpiskih igara u Tokiju sa zlatnom medaljom.

Milica i Marko su se upoznali tako što su zajedno trenirali u jednom tekvondo klubu. Milica je jednom prilikom otkrila da je njihov prvi susret bio posebno sudbonosan.

- Imala sam tu sreću da ga upoznam 2012. godine kad se vratio sportu. Ispunjena sam i srećna kad je on sa mnom u sali, jer je to pravi momak koji je uvek uz mene, navija svim srcem i bodri me - ispričala je Milica u jednoj emisiji na K1, s druge strane, Marko je otkrio kako se zaljubio u Milicu.

- Milica Mandić motiviše ostale devojke, motivisanost i patriotizam su njen poseban kvaltet i odlika, kad je osvojila dve zlatne medalje u Londonu i kad je viknula "Srbija" i pokazala tri prsta upravo tad me je osvojila - poručio je za RTS.

Milica nikad nije krila koliko je zaljubljena, a otkrila je i da joj je posebno zadovoljstvo to što mogu da treniraju zajedno.

- Ne volim mnogo da pričam o tome, ali nas dvoje smo već dugo zajedno, vereni smo i to bi bio neki logičan sled okolnosti i svega što se dešava. Iskreno, može se reći da jedva čekam taj drugi deo života posle sporta - rekla je ona ranije.

- Imam nekoga s kim da delim sve. On me razume u potpunosti. Pored karijere, to mi je najlepši deo ovog posla, jer zajedno treniramo, podržavamo jedno drugo i pobeđujemo. Koliko je on mene usrećio, toliko sam i ja njega - rekla je Milica svojevremeno.

U galeriji u sredini teksta pogledajte Miličine i Markove zajedničke fotografije, slike Miličinog muža.

Video: Prvi snimci crkvenog venčanja Milice Mandić: Zaljubljeni pogledi i osmesi, ona je prelepa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA