≫ 

Udala se lepa voditeljka Prve televizije: Sve izgleda romatično, a prvi ples je zbog ovoga poseban

Anđela i Luka su tri puta odlagali svadbu

  • 1

Voditeljka jutanjeg programa Prve televizije, Anđela Đurašković, udala se za dugogodišnjeg partnera Luku.

Anđela i Luka su zbog pandemije korona virusa tri puta odlagali svadbu, ali danas, 12. avgusta, izgovorili sudbonosno "da" i upriličili svadbeno veselje.

Lepa voditeljka blistala je u u beloj venčanici na jedno rame sa prelepim detaljima, dok je njen partner nosio esmoking. Njih dvoje su ruku pod ruku ušetali u salu, gde su obavili građansko venčanje.

Prvi ples Anđele i Luke bio je romantičan, ali i poseban, jer su u naručju držali svog sina Mihajla.

Podsetimo, Anđela i Luka su pre dve godine dobili sina Mihajla, dva meseca pre termina, zbog čega je beba prve dane provela u inkubatoru.

- Prebačen je bio u Institut za neonatologiju, a ja sam ostala u porodilištu. Na nesreću, dobila sam neku infekciju i sedam dana nisam mogla da ga dodirnem. Agonija. Mnogo je tužno kad drugim ženama donesu bebe, a vi vašu možete da vidite samo na slici, i to u inkubatoru, sa svim onim cevčicama prikačenim za majušno telo - rekla je voditeljka ranije.

- Mislim da bi porodilišta trebalo da promene praksu i porodilje koje su razdvojene od dece smeste u zasebne sobe. Ponašaju se kao da je sve normalno, a nije. Mnogo je strašno. Opet, imali smo sreću da je sve dobro prošlo, bez posledica. Mihajlo je danas zdravo i napredno dete - ispirčala je ona tada za Hello.

Anđela je u ozbiljnu vezu sa svojim životnim partnerom Lukom ušla je kad je imala 22 godine.

- Luka i ja upoznali smo se preko zajedničke drugarice Kristine, koja nam je buduća kuma. Spontano smo počeli da se viđamo svakog dana. S obzirom na to da se neprekidno šali, na prvi pogled odaje utisak neozbiljne osobe, i baš zbog te "neozbiljnosti" nisam mogla da nas zamislim ovde gde smo danas - ispričala je svojevremeno voditeljka i dodala:

- Pustila sam da se stvari same razvijaju, pa šta bude. Zajedno smo odrastali i gradili svoje ličnosti, međusobno se dopunjavali, a ja sam u jednom trenutku shvatila da ne mogu da zamislim svakodnevicu bez njega. Danas znam da nisam mogla bolje da prođem, moj neozbiljni dečko pokazao se kao čovek koji na pravi način brine i čuva svoju porodicu.

Kako je izgledalo venčanje, ali i prvi ples Anđele i Luke, pogledajte u galeriji u tekstu, kao i u videu na početku.

Video: Prvi snimci crkvenog venčanja Milice Mandić: Zaljubljeni pogledi i osmesi, ona je prelepa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crni

    12. septembar 2021 | 21:16

    Kum ko da je u potoku uzimao meru za pantalone.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA