≫ 

Vesna otkrila momente kada je u emisiji plakala od tuge: U montaži pokrijem svoje suze

- Goste biram po osećaju, na osnovu onoga što im u tom trenutku vidim u očima i procenim da imaju onu dozu topline i iskrenosti koju su spremni da podele sa gledaocima - rekla je Vesna

  • 1
Vesna Dedić, promocija knjige Vesna Dedić Foto: Nikola Tomić

Voditeljka Vesna Dedić već 20 godina vodi emisiju Balkanskom ulicom, a ponesena emocijom, često i zaplače u toku emisije ili posle, kada se priprema materijal za emitovanje.

Ona je otkrila da sama montira emisiju, ali i da tada pokrije suze.

- Ja sam snimila stotine emisija i stotinu puta sam plakala, ali s obzirom na to da ja montiram emisiju, onda pokrijem svoje suze. Plakala sam i od smeha jer je većina mojih gostiju duhovita, najviše sa Lanetom Gutovićem i Nebojšom Glogovcem, ali i od tuge… - otkrila je Vesna i istakla:

- Možda sam najduže plakala i najviše u montaži morala da se "pokrivam" kada je Lenka (Vesnina ćerka, prim. aut.) sa šesnaest otišla u Englesku, a gosti naručivali često "Pukni zoro".

Vesna je pričala i o odabiru gostiju za emisiju.

- Goste biram po osećaju, na osnovu onoga što im u tom trenutku vidim u očima i procenim da imaju onu dozu topline i iskrenosti koju su spremni da podele sa gledaocima. U skladu sa tim mojim namerama, i gosti se odazivaju u skladu sa svojom trenutnom spremnošću da ogole dušu pred million ljudi. To nije lako i uvek imaju moje razumevanje čak i kada kažu: "Ne mogu sad, zovi za koji mesec" - zaključuje Vesna za Nova.rs.

U nastavku pogledajte Vesnine fotografije:

Video: Koju koleginicu je izabrala Vesna Dedić: Jovanu Joksimović ili Maju Nikolić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA