≫ 

Balkan je brujao o njemu, prvi je imao intimni odnos pred kamerama, a evo kako danas izgleda Nemeš

Nemeš se posvetio karijeri, te je rešio i da promeni imidž

  • 1
Nikola Nemešević Nemeš Foto: Instagram/nemesh.boban.dzunglica

Pevač Nikola Nemešević Nemeš je postao poznat nakon učešća u "Velikom bratu", a kasnije se potpuno posvetio muzičkoj karijeri.

Rijalitiji su za njega možda prošlost, ali za publiku sigurno ne, jer je ostao upamćen po burnoj vezi s tada udatom Hrvaticom Marijanom Čvrljak.

Nakon deset godina objavio je novi album, a na promociji se pojavio potpuno drugačiji u odnosu na onog Nemeša kakvog smo gledali pred kamerama rijalitija.

Nemeš je sada objavio i album koji je nazvao "Stare priče", za koji je pesme počeo da piše još 2008. godine.

- Najstariju pesmu sam napisao 2008. godine ("Ti bi da se duriš"), a najnoviju prošlog proleća ("Ostoja"). Ostale negde u godinama između, i kada bi bile poređane hronološki, meni bliski ljudi bi tačno mogli da prepoznaju kad se šta dešavalo, pošto su sve pesme moje stare, a istnite priče. U nekim momentma sam mislio da sam određene pesme prerastao, i da ih neću ni snimiti, ali sam shvato da imam ogromnu potrebu da ih sve izbacim iz sistema da bih mogao da nastavim dalje da pišem, a i da živim. Godinama sam odbijao da bilo šta od ovih, meni bitnih pesama, snimim, sve dok se kosmos nije nacentrirao tako da sve bude snimljeno onako kako sam zamislio - bez kompromisa. Ovo je album koji nije u muzičkom smislu aktuelan - mogao je da bude ovako snimljen i 1986. i 1998. i 2005. godine jer ne volim muziku koja ima odrednice i pečat onoga što je u tom trenutku moderno. Sve u svemu, album je jedan emotivni tobogan, na trenutke intiman i sofisticiran, a ponekad sirov - kaže Nemeš.

On sada izgleda drugačije. Nemeš "fura" dugu kosu zavezanu u rep, kao i brkove i bradu, a izgleda da se stil kakav sve više viđamo kod turskih glumaca svideo i Nikoli.

Prvi rijaliti-seks

Pevač se u rialitiju u zaljubio u drugu takmičarku šoua, Hrvaticu Marijanu Kovačević (35). Iako je ona tada bila u braku, pred kamerama su uživali u ljubavi i strasti, te imali prvi seks pred kamerama rijalitija, što je uzburkalo javnost. Prekidali su i mirili se, pre četiri godine su se i venčali, no nakon osam meseci ipak su se razveli.

Nakon toga Nemeš se vratio u rodni Beograd i posvetio karijeri. A tada je otkrio u kakvom je danas odnosu s Marijanom, koja nakon njihovog razvoda čeka dete s muškarcem čiji identitet ne želi da otkrije u javnosti.

- Ni u kakvom, što ne znači da joj ne želim svu sreću i zdravlje ovog sveta - rekao je on.

"Ispad" na Instagramu

Nemeš često na društvenim mrežama deli sa svojim pratiocima i svoje stavove o različitim temama, a na društvenim mrežama se novembra prošle godine, osvrnuo se na teroristički napad u Beču na način koji je javnost okarakterisala kao morbidan i sramotan.

- Hoće li ovi u Beču preći na naše folkoteke, zna li se što? - napisao je aludirajući na to da folk pevače trebalo da ubiju teroristi.

Ipak, njegova šala nije se svidela većini, pa su mnogi korisnici pomenute mreže komentirali kako nema smisla da zbija neslane šale s tragedijom.

Kako sada izgleda Nikola Nemeševič Nemeš, pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Iznervirala ga direktorka a on skupio trubače i upao u kancelariju sa jednom porukom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    13. septembar 2021 | 18:47

    Bolje mu je stajala kraca kosa. Ovako je kao neki bajker.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA