Zorannah novom fotkom iznervirala pratioce: "Jedna normalna noga, a druga kao dve, strašno!"

Ovo nije prvi put da je na njenim fotkama primetan loš fotošop, ali može se reći da Zorana ne mari mnogo zbog toga

  • 1
Zorana Jovanović Zorannah Zorana Jovanović, Printskrin: Instagram/zorannah

Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah redovno privlači pažnju izgledom, a posebno kada fotografije sređuje u aplikacijama kao što je Fotošop.

Naime, ovoga pzta njeni pratioci su na prvi pogled videli grešku koju je napravila prilikom obrade foptografije, te su na društvenim mrežama odmah krenuli da je kritikuju.

Jovanovićeva je neretko na meti oštrih kritika zbog velikih grešaka u fotošopu, a sada je objavila fotografiju sa plaže koja je mnoge iznervirala.

Naime, Jovanovićeva je otišla na odmor, a ono što su primetili njeni pratioci jeste da je toliko izdeformisala telo, da je koleno potpuno obrisala, te su joj noge imale vrlo čudan oblik. Neki su primetili i da sa kupaćim gaćicama nešto nije u redu.

"Ne razumem da li ljudi pogledaju slike pre nego što ih objave", "Da li je realna ovolika razlika u nogama", "Jedna normalna noga i druga noga kao dve normalne, strašno"  - samo su neki od komentara.

Inače, ovo nije prvi put da je na njenim fotkama primetan loš fotošop, ali može se reći da Zorana ne mari mnogo za to.

Pomenute fotografije koje su iznervirale Zoranine pratioce, kao i još neke od ranije za koje su posumnjali da je koristila fotošop,  pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA