≫ 

Lunin prijatelj otkrio detalje iz njenog doma: "Šokiralo me je kakva je majka"

Lunin drug tvrdi da ona sada ima vremena na pretek, kao i da ume da se naljuti na svoje prijatelje jer nemaju vremena za nju

  • 12
Luna Đogani ,Savo Perović

Savo perović i Luna Đogani, Foto: Nikola Tomić

Bivša pobednica rijalitija, a sada jutjuberka Luna Đogani javno kuka kako je prijatelji izbegavaju otkada je dobila bebu i traži nove koji će imati vremena za nju, ali pevač Savo Perović, njen najbolji drug, tvrdi da ona baš i nije u pravu.

On kaže kako Luna ima vremena na pretek, kao i da ume da se naljuti na svoje prijatelje jer nemaju vremena za nju.

-Nije ona meni to zamerila, mi smo u kontaktu, ali tako se namestilo - leto je, ja sam u poslednje vreme nastupao u Crnoj Gori, svi su negde na odmoru, a ona sedi kući i ima vremena na pretek. Svaki put kad dođem u Beograd odem kod nje, družimo se. Kad se njoj blejalo, ukapirala je da niko nije tu, pa se iznervirala. Ume da mi zameri, uvredi se kad nemam vremena da se vidimo, ali se šalimo na tu temu - rekao je za "Svet" prenose mediji i otkrio da je sa Markom izgladio odnose:

- Marko i ja smo izgladili odnose, često idem kod njih kad sam u Beogradu. Šokirala me je kakva je majka, pozitivno naravno. Dosta se uozbiljila i baš je odgovorna, u tom smisli se promenila. Super se snalazi, dete joj prija.

Podsetimo, Luna je nedavno raspisala konkurs za nove prijatelje i to podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

- Zdravo dragi moji, ovim putem želim da kažem nešto na ovom storiju. Neki će misliti da nisam normalna, ili da sam totalno fjusnula, hoću da kažem da hoću da raspišem konkurs za nove prijatelje - započela je Luna i nastavila:

- Moji prijatelji nemaju nikad vremena za mene otkad sam dobila bebu, oni su svi mnogo nešto zauzeti, uvek imaju neka posla, a ja sam slobodna mama koja većinu vremena provodi sa svojom bebom i ne radim ništa, tako da imam previše slobodnog vremena u smislu da izađem napolje, da prošetam s bebom, da popijem piće, i tako to, a nemam sa kim to da uradim.

Fotografije Lune Đogani i njene ćerkice Mije, pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Николина

    13. septembar 2021 | 15:24

    Луна и Марко,уживајте са вашом принцезом

  • Danica

    13. septembar 2021 | 15:30

    Predivni, preslatki. Srećna porodica Miljković ♥️M&L&M♥️

  • Tatjana

    13. septembar 2021 | 15:28

    Miljkovici predivni ste i preslatki.Volimo vas i obozavamo posebno najmladjeg clana vase divne porodice princezicu Miu. Svu srecu ovog sveta vam zelimo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA