≫ 

"Slava Bogu!" Bogdana i Veljko pred Mileševom pokazali koliko se vole i izazvali brojne reakcije

Da im je brak i vera svetinja, Veljko često ističe u intervjuima koje daje za medije, a i objavama koje deli na mrežama

  • 0
Veljko Ražnatović Veljko Ražnatović / Foto: PR Tiger Team

Bogdana i Veljko Ražnatović trude se da svaki trenutak kada on nema obaveza oko boksa provode zajedno, sa naslednikom Željkom.

Ovaj put je kratak predah između priprema i napornih treninga Veljko iskoristio kako bi sa svojom suprugom obišao svetinju u Srbiji.

U prilog tome svedoči i fotografija koju je sportista podelio na Instagramu. On i njegova životna saputnica fotografisali su se ispred manastria Studenica, i svima pokazali koliko se vole i poštuju.

- Slava Bogu - napisao je Veljko u opisu fotografije.

"Čuvajte tu ljubav", "Predivne fotografije, ovo češće da gledamo", "Srećni i zaljubljeni zauvek bili", neki su od komentara.

Da im je brak i vera svetinja, Veljko često ističe u intervjuima koje daje za medije, a i objavama koje deli na mrežama:

- Ako želiš da se sviđaš mužu, ukrašavaj dušu čestitošću, pobožnošću, staranjem o domu. Ova lepota osvaja jače, i nikad ne prestaje. Ni starost ni bolest je ne mogu uništiti. Telesnu lepotu uništava vreme, bolesti je gube, i mnogo što šta drugo razara, a duševna lepota je iznad svega toga. Osim toga, telesna lepota izaziva zavist, raspaljuje ljubomoru, a ova druga je očišćena od ovim bolesti, i oslobođena je svake taštine - napisao je Veljko nedavno na svom profilu na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA