Nataša Bekvalac kuma ovogodišnjeg Prajda: Pozivam na solidarnost kako bismo izgradili bolje društvo

- Niko nije jednak dok svi nismo jednaki i niko nije slobodan dok svi nismo slobodni - poručuje Nataša za Telegraf Jetset

  • 7
Nataša Bekvalac LGBT zastava Nataša Bekvalac / Foto: Nikola Tomić, Shutterstock

Pop zvezda Nataša Bekvalac biće kuma Prajda koji će ove godine biti održan u subotu 18. septembra, potvrdila je plavokosa pevačica za Telegraf Jetset.

Za kume Parade ponosa tradicionalno se biraju žene koje su svojim javnim istupima i zalaganjem doprinele boljem položaju LGBT aktivista.

Nataša će se okupljenima obratiti kratkim govorom nakon kojeg će prošetati sa LGBT aktivistima.

- Prajd je jedan od najvažnijih simobola borbe za jednakost i slobodu. Iako Prajd skreće pažnju na probleme LGBTI + osoba u društvu i zalaže se, pre svega za pravnu jednakost, to je samo jedan mali deo mnogo šire borbe koja se tiče svih nas; niko nije jednak dok svi nismo jednaki i niko nije slobodan dok svi nismo slobodni i zato pozivam na solidarnost kako bismo izgradili bolje društvo za sve nas - rekla je Nataša za Telegraf Jetset.

Ovu titulu su pre Bekvalčeve ponele mnoge žene iz javnog sveta među kojima su Mirjana Karanović, Jelena Karleuša, Sara Jo kao i Suzana Trninić.

Podsetimo, Nataša je 2016. godine bila specijalna gošća Prajda, kada je održala spektakularni nastup kojim je oduševila sve prisutne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža

    14. septembar 2021 | 14:01

    Joj Srbijo jooooooj šta si dočekala....

  • Aca

    14. septembar 2021 | 14:41

    Bruka i sramota!!!Treba nama Putin Si Dje Ping Kim Dzong Un i Orban!!!!

  • 5544

    14. septembar 2021 | 18:40

    Kako si ti nisko pala,mala plava...👎👎👎

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA