≫ 

Marina Tucaković priključena na kiseonik, njen sin: Na intenzivnoj nezi je, u jako lošem stanju

Marina je zaražena korona virusom i godinama unazad se bori sa karcinomom

  • 9
Promocija novog album Suzane Jovanović Marina Tucaković, Foto: ATA Images

Tekstopisac Marina Tucaković, koja je danas imala napad gušenja i kojoj je potvrđen korona virus, trenutno se nalazi na kiseoniku, na odeljenju intenzivne nege u KBC Dr Dragiša Mišović.

Marinin sin, tekstopisac Milan Radulović Laća, istakao je da je njena saturacija kiseonika danas bila pedeset, kako je rekao, što je izuzetno loše.

- Bila je u strašnom stanju. Pre tri dana je testirana na koronavirus i rezultat je bio negativan. Nismo ni sumnjali na koronavirus - počeo je Laća.

- Mislili smo da je karcinom napredovao i da je pukao odliv i da je to uzrokovalo problem. Sada je u Dr Dragiše Mišovića, na intenzivnoj, u jako je lošem stanju, na kiseoniku. Poslala mi je poruku, to znači da je malo živnula, ali videćemo. Doktori nisu davali nikakve prognoze, menjaće se iz sata u sat - ispričao je Radulović.

- Zahvalan sam svim dobrim ljudima koji šalju pozitivne misli i zahvalan sam patrijarhu koji je očitao molitvu - rekao je Laća za Nova.rs.

Podsetimo, Marini je ranije tokom dana, 14. septembra, u porodičnom stanu, ukazana lekarska pomoć, a da joj je loše saznalo se putem Laćine objave na Tviteru.

Fotografije Marine Tucaković pogledajte u galeriji iznad.

Video: Damir Handanović o karijeri, Marini Tucaković, saradnji sa Cecom i nesporazumu sa Severinom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasna

    14. septembar 2021 | 23:36

    Boze pogledaj nas malo i uslisi molitve za zdravlje. Svi cemo tebi na istinu jednog dana. Ali molim ti se ne vodi nikog sa ovozemaljskog zivota u mukama. Daj mir, spokoj i zdravlje svima pre nego sto dodju tebi. Previse je patnje za ovo malo proteklog vremena🙏🙏🙏

  • Naki

    14. septembar 2021 | 23:20

    Drži se legendo🙏

  • Boban

    15. septembar 2021 | 08:12

    Kako se zarazila kad je vakcinisana? Zar vakcina nije čarobni spas?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA