Miljanin honorar u Zadruzi veći od kazne od 100.000 evra: Evo koliko je trebalo da zaradi

Kulićeva je diskvalifikovana iz Zadruge, pa umesto da dobije honorar, ona će morati da plati kaznu

  • 3
Zadruga 5, početak, ulazak

Miljana Kulić Foto: ATA Images

Miljana Kulić diskvalifikovana je nedavno iz Zadruge 5, nakon čega je Veliki šef obavestio zadrugare da će od nje na sudu potražiti 100. 000 evra.

Naime, ona je tokom učešća u ovoj sezoni rijalitija trebalo da zaradi veću sumu novca nego što je njena kazna zbog diskvalifikacije.

Miljana je za svoje učešće u Zadruzi trebalo da dobija 3.000 evra nedeljno, odnosno 120.000 evra za 10 meseci, koliko je sezona trajala do sada, piše Kurir.

Podsetimo, Miljana samoinicijativno napustila rijaliti, zbog čega je diskvalifikovana. Ona je pre toga bojkotovala učestvovanje u emisijama, navodno, jer u rijaliti sa njom nije ušao Lazar Čolić Zola.

Miljana je i dan pre diskvalifikacije podmetnula požar u Zadruzi, kada je otišla u Rajski vrt kako bi pronašla prolaz da izađe, a onda je zapalila ogradu iz koje je buknuo plamen. Kulićeva je svesno dovela sebe, ali i sve ostale učesnike u opasnost, ali je obezbeđenje reagovalo na vreme.

- Miljana je bila samo dan kod kuće i danas je otišla kod Zole u Bosnu. Ne slažem se sa tom odlukom da ode tamo, ali šta da vam kažem, ne pitam se ništa. Ostavila mi je Željka, on je sa mnom. Miljana je jako umorna, za dan nije ni uspela da se odmori, otišla je odmah kod njega. Ne znam da li ulazi u "Parove", ništa mi nije rekla. Ja čekam 21. septembar da odem na skener pa da vidim kakvo mi je zdravstveno stanje - rekla je Miljanina majka Marija nakon ćerkine diskvalifikacije.

Miljanine slike sa ulaska u Zadrugu 5 pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA