≫ 

Buduća snajka Ivice Dačića zablistala u haljinici: Dečko je iznenadio ovim džentlmenskim gestom

Mlada pevačica je na promociju stigla sa dečkom Lukom koji se nije odvajao od nje

  • 7
Milica Jokić Milica Jokić, Foto: Instagram/milica.jokiic

Mlada pevačica Milica Jokić zablistala je u prelepom izdanju na promociji svojih pesama, a podršku joj je pružio i dečko Luka Dačić, sin predsednika Narodne skupštine Srbije, Ivice Dačića.

Milica je na sebi imala kratku plavu haljinu sa šljokicama koja je istakla njenu vitku figuru, a duboki dekolte je došao do izrađaja.

Mlada pevačica je na promociju stigla sa dečkom Lukom koji se nije odvajao od nje.

Luka je doneo svojoj devojci buket crvenih ruža, kao pravi džentlmen, a onda je par zajedno pozirao pred prisutnim fotoreporterima.

Podsetimo, emocije između pevačice i Dačićevog sina su se rodila dok je Milica nastupala na okupljanju političara i predsednika Skupštine grada Jagodine Dragana Markovića Palme, koji je oduševljen njenim talentom.

Oni su zatim boravili  i u Egiptu, gde su se zbližili. Milica i Luka su jedno vreme krili svoju vezu od javnosti što sada nije slučaj.

Miličine i Lukine fotografije sa promocije pesama mlade pevačice pogledajte u galeriji iznad, kao i kako se Jokićeva skockala za ovu priliku.

Video: Love & Live ŠABANU U ČAST: Milica Jokić - Majko, sve ti opraštam

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA