Helena Topalović u venčanici istakla dekolte, pa naišla na osudu: "Sramota kako ulazi u crkvu"

Helena se na svom Instagram-storiju pohvalila fotografijom sa crkvenog venčanja na kojoj je u prvom planu njeno bujno poprsje, što je kod njenih pratilaca izazvalo gnev

  • 15
Helena Topalovic

Helena Topalović, Foto: Instagram/helena_topalovic

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, koja je u četvrtak izgovorila sudbonosno "da", samo dan nakon venčanja naišla je na osudu javnosti.

Naime, Helena se na svom Instagram-storiju pohvalila fotografijom sa crkvenog venčanja na kojoj je u prvom planu njeno bujno poprsje, što je kod njenih pratilaca izazvalo gnev.

"Ko je pustio u crkvu ovako obučenu", "Sramota kako ulazi u crkvu", "Nepoštovanje vere i načela crkve", samo su neki od komentara koji su osvanuli na mrežama nakon objavljivanja fotografije.

Inače, pratiocima nije promakao još jedan zanimljiv detalj. Helena je nakon crkvenog venčanja promenila haljinu, te je za slavlje u restoranu bila decentnije obučena nego za ceremoniju u crkvi.

Kako je Helena izgledala u venčanici koja je izazvala negativne komentare, pogledajte u galeriji:

Podsetimo, ćerka Milana Topalovića Topalka u četvrtak se u krugi najbližih, pred Bogom, zaklela na večnu ljubav svom izabraniku.

Tim povodom za Telegraf Jetset oglasio se ponosni tata Milan, koji je prokomentarisao ovaj svečani čin.

-Tako je, Helena se udala. Hvala na čestitkama. To je privatna stvar, mi to radimo u krugu naše porodice i familije, nismo hteli da zvonimo na sva zvona - rekao je pevač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo JA

    17. septembar 2021 | 12:53

    Nije ona kriva,krivi su svestenici koji dozvoljavaju takav ulazak u crkvu.Nazalost,nije jedina koja nepristojno ulazi u crkvu.

  • Дража

    17. septembar 2021 | 12:42

    Многе улазе и горе обучене...

  • 🦂

    17. septembar 2021 | 13:41

    Čestitke srećnom mladoženji, oženio obrazovanu i vrednu devojku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA