≫ 

Bekvalčeva se dirljivim rečima oprostila od Subote: Bili ste moj muzički roditelj! Hvala, čika Minja

- Obeležili ste mi detinjstvo i postavili moje muzičke temelje. Danas sam ovo što jesam jer sam odrastala uz Vas - napisala je Nataša

  • 3
Nataša Bekvalac Minja Subota Foto: ATA images, Printskrin: TV NS

Nataša Bekvalac oprostila se putem društvene mreže Instagram od čuvenog voditelja Minje Subote koji je danas preminuo u 83. godini, nakon duže bolesti.

Nata je upravo u Minjinoj emisiji napravila svoje prve estradne korake koji su je vinuli u zvezde.

- Obeležili ste mi detinjstvo i postavili moje muzičke temelje. Danas sam ovo što jesam jer sam odrastala uz Vas kao mentora i muzičkog roditelja. Muzika je put do sreće... Hvala, čika Minja - napisala je Nataša na Instagramu.

Nataša je u jednom od intervjua otkrila kako je upoznala Minju Subotu:

- Postojali su razni muzički festivali na kojima je naša škola konkurisala, pa sam se tako kao solista upoznavala sa brojnim važnim ljudima, među kojima je bio i dirigent Joca Adamov. On je dirigovao i u "Toboganu" koji je vodio Minja Subota.

- Njih dvojica su se u kombinaciji na sjajan način bavili muzikom za decu. Oni su mene prepoznali i kao dobrog pevača i interpretatora, ali i kao celokupan proizvod, jer ja nisam samo izlazila i pevala. Ja sam se trudila, uz pomoć svoje mame, da to bude čitav scenski nastup, od garderobe do scenskog pokreta koji je mama satima vežbala sa mnom, i to svaki pokret do detalja - pričala je Nataša.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    17. septembar 2021 | 17:50

    Nato ja sam te obozavao, bio i na tvoj koncert u areni, dete moje stalno trazi Natasu Bekvalac ali ako stvarno u subotu budes bila na paradi precrtavam te istog trenutka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA