Lepa Lukić o filmu "Toma": Umrla sam koliko sam jaukala od plača, Marić me je oduševio

Pevačica je oduševljena glumom Milana Marića, ali je pohvalila i Tamaru Dragičević koja je bila u ulozi Silvane Armenulić

  • 5
Lepa Lukić film Toma

Foto: Nikola Tomić, Tanjug/Projekat "Toma"/Aleksandar Letić

Pevačica Lepa Lukić provela je mnogobrojne trenutke svoga života sa svojim kolegom pokojnim Tomom Zdravkovićem, a sada je prokomentarisala i film "Toma" koji je snimljen po njemu. 

Naime, Lepa je prisustvovala premijeri sa velikom željom da odgleda delo koje je inspirisano pričom pokojnog Zdravkovića, a kojem se pojavljuje i njen lik.

Pevačica je oduševljena glumom Milana Marića, ali je pohvalila i Tamaru Dragičević koja je bila u ulozi Silvane Armenulić.

- Film je odličan, ali sam se odrala plakajući. Marić je maestralno odigrao Tomu, on me je oduševio. Ona scena kad su mu davali infuziju, ja sam umrla koliko sam jaukala od plača - rekla je Lepa za "Kurir" i dodala da je zadovoljna i kako je glumica Tamara Dragičević dočarala Silvanu, ali i iznela jednu zamerku:

- Tamara je lepo dočarala Silvanu. Sviđa mi se i Olivera Bacić, koja je igrala mene, ali nema tu neke preterane sličnosti. Sve te scene sa mnom nisu baš autentične, nije to bilo baš tako, ne znam kako se spremala za ulogu. Nisam mnogo zastupljena u filmu, ali mi je Bjela obećao da će mog lika biti više u seriji.

Pevačica je potom otkrila i neke anegdote iz druženja s Tomom, koje bi volela da su bile prikazane i u filmu.

- Toma nije voleo poraz nikako. Igrali smo stalno remi i gangstere u kolima kad smo išli na turneje, u svakoj pauzi, uvek je hteo da pobedi, ali ja sam bila glavna. Sećam se da smo igrali igre sve od Beograda do Zagreba, ko ima više petica i devetki na registracijama automobila koji su nam dolazili u susret. Da su me zvali za film, ja bih im sve to rekla - ispričala je Lepa.

Fotografije iz filma "Toma", pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    17. septembar 2021 | 19:39

    Nema potrebe da jaukas od placa i kidas sebe,to je samo film i uzmes da ljustris crni luk i eto suza za scenu

  • Zeljko

    18. septembar 2021 | 06:42

    a mi mislili da si jaukala sto si izgubila na pokeru...

  • baba

    19. septembar 2021 | 08:19

    izgleda da je i ona bila mnogo zaljubljena u Tomu kao i Silvana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA