≫ 

Goca Tržan o ćerki: S Lenom nam je najteže, objašnjavam joj da nije sramota biti deo naše porodice

- Ja sam sada u godinama kada ne smem da budem vulgarna i kada smem da pevam o situacijama koje su mi se dešavale u životu - rekla je pevačica

  • 5
Goca Tržan, Lena, Radovan Raša Novaković Foto: Instagram/gocatrzan

Pevačica Goca Tržan i njen suprug Raša Novaković pružaju publici uvid u svoju svakodnevicu putem emisije "Moj savršen brak", a sada je Goca otkrila kako na to reaguje njena ćerka Lena.

Goca priznaje da Leni nije uvek prijatno da se pojavljuje pred kamerama.

- Najteže nam je s Lenom da izađemo na kraj. Ona je tinejdžerka, pa često moramo da joj objašnjavamo da nije sramota biti deo naše porodice i nije sramota biti na televiziji. Ali to uvek rešimo tako što ona izabere kada želi da se pojavi u emisiji - ispričala je pevačica u emisiji "Kec na jedanaest".

Goca je u emisiji otpevala svoje najlepše balade, te ju je voditeljka pitala da li ima omiljenu.

- Dešavalo mi se da u razgovoru s ljudima koji vole moje pesme čujem rečenicu: „Mnogo nas nerviraš, mnogo tužno pevaš.” Ima dosta pesama koje stoje u onim delovima mene koje ne vidite ispred kamere. U različitim fazama života pronalazila sam se u različitim pesmama. Tako sam, na primer, u periodu od 2000. do 2005. najviše volela pesme "U niskom letu" i "Po mome srcu hodaj", nakon tog perioda "Haljinu", onda "Voleo si skota" i "Gluve usne"… Sada mi je omiljena moja nova pesma koju ćete tek čuti. Ja sam sada u godinama kada ne smem da budem vulgarna i kada smem da pevam o situacijama koje su mi se dešavale u životu.

Video: Urnebesno: Ovako izgleda makeup taturijal muža Goce Tržan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg

    18. septembar 2021 | 12:52

    Ako je dete sramota porodice sve je receno...

  • Ena

    18. septembar 2021 | 13:05

    E to je zalosno kada je dete sramota zbog ponasanja roditelja.

  • Putin R.S

    18. septembar 2021 | 12:23

    Kako da vaspitas dete da ti bude normalno kada ides na nudistickim plazama i rado se skidas gola?? Uvek se nesto pravis pametna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA