Dobro jutro od mene i mog matorog muža: Helena besna zbog kritika, a umesto supruga pokazala dekolte

Prve kritike usledile su zbog izbora venčanice, tačnije zbog dekoltea koji su mnogi smatrali neprimerenim za crkvu

  • 45
Helena Topalović

Printskrin: Instagram/helena_topalovic

Helena Topalović, udala se prekjuče, 16. septembra, a kritike na račun njenog venčanja su se nizale na društvenim mrežama, što je ćerku pevača Milana Topalovića Topalka očito potreslo.

Naime, prve kritike usledile su zbog izbora venčanice, tačnije zbog dekoltea koji su mnogi smatrali neprimerenim za crkvu. Nakon toga, Helena je počela da objavljuje fotografije sa venčanja na kojima je sama, što je bilo veoma čudno pratiocima na Instagramu.

Kada je objavila fotografije na kojima je i njen suprug, doduše uslikan s leđa, usledili su komentari da ga krije zato što "nije lep" i "dosta je stariji od nje".

Helena je odlučila da odgovori na zlurade komentare, te je objavila fotografiju iz bazena sa svojim mužem i napisala:

- Dobro jutro od mene i mog "matorog" muža koji ima 34 godine. A vi kako te - stoji u opisu fotografije na kojoj se vidi tek deo lica njenog supruga, ali je zato njeno bujno poprsje u prvom planu.

"E nek si ti nama njega pokazala", "Kakav hit! Evo muža, samo ga nema, al tu su moje grudi, ha, ha, ha", "Ako ti je sve tako lepo, što ne uživaš nego odgovaraš na prozivke", bili su neki od negativnih komentara, dok je bilo i onih koji su branili pevačevu ćerku:

"Devojka neće da dozvoli da joj blati neko muža", "Neka si odgovorila, dosta više"...

Čak se na društvenim mrežama spekulisalo i kako je Topalkova naslednica navodno trudna, ali i da krije supruga, a ona je juče odgovorila i na te glasine.

- Udala sam se na prazan stomak. Nemojte da brinete, dušebrižnici. Muža ne krijem, već ne želim da delim našu privatnost, ostavite me na miru da uživam i sklonite mi se od zgrade - poručila je oštro ona na Instagramu.

Helenin partner Dragan Aleksić, bivši je muž voditeljke Jelene Dimitrijević.

Fotografiju koja je ponovo izazvala buru komentara, kao i fotografije sa venčanja, pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena Dimitrijević

    18. septembar 2021 | 14:00

    Dušo moja draga ti se udala na prazan mozak za čoveka sumnjive prošlosti i maglovite budućnosti....Ne očekuj bajku... buđenje će biti bolno...Sorry...😢

  • Maki

    18. septembar 2021 | 12:11

    Koja ta devojka uopste kad toliko pišete o njoj cerka nazovi tamo nekog pevaca kojeg više nigde nema? Strašno zar nema bitnijih stvari nego za koga se udala Topalkova cerka katastrofa!!!!!!!!!

  • M

    18. septembar 2021 | 16:16

    Nebitna devojka zena ,napumpana silikonima ,.....u stvari ko je ONA ?????? Sasvim nebitna licnost .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA