"Dužan si mi brdo para, papiri su papiri": Evo kako je tekla Cecina i Milijeva konverzacija u ZG

- Mili i ja razgovaramo, naravno, jer smo civilizovani ljudi. S druge strane, mi smo i na sudu, ništa lično - rekla je Ceca

  • 0
Aleksandar Milić Mili i Svetlana Ceca Ražnatović Aleksandar Milić Mili i Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Nikola Tomić

Folk zvezda Ceca Ražnatović u prvoj emisiji nove sezone "Zvezde Granda", što smo imali priliku da vidimo u najavi, o čemu se i danima unazad priča, otkrila je da se sudi sa kompozitorom Aleksandrom Milićem Milijem.

Članovi žirija primetili su nešto izneđu Ceca i Milija, pa su ih pitali da li razgovaraju, a kada je Ražnatovićeva otkrila da se viđaju na sudu, imali su brojna pitanja.

- Mili i ja razgovaramo, naravno, jer smo civilizovani ljudi. S druge strane, mi smo i na sudu, ništa lično - rekla je Ceca.

- To je moja i Milijeva stvar - rekla je Ceca ne želeći da ulazi u detalje, dok je Miliju bilo vidno neprijatno što se o ovoj temi javno priča.

- Koliko si joj dužan para? - pitao je Popović Milija.

- Bitno je devet albuma, pesme koje ostaju za sva vremena, dva Ušća - odgovoro je Milić, a onda mu je Ceca zapevala stihove svoje pesme "Noćas kuća časti".

- Dužan si mi brdo para, za vremena dobra stara, al' ćeš se za dlaku spasti, Ceca uvek časti - otpevala je Ceca, a zatim su članovi žirija pitali Cecu i Milija zbog čega su na sudu i ko je koga tužio.

- Pazi, ovo može biti upotrebljeno i na sudu - rekla je Ana Ceci.

- Papiri su papiri! To je samo pesma - odgovorila je Ražnatovićeva.

Inače, kako smo ranije pisali, Ceca je tužila Milija jer se upisao kao vlasnik fonograma svih albuma koje je radio sa njom, međutim, Milijev advokat tvrdi da Ražnatovićva duguje njemu.

Fotografije Cece i Milija sa poslednjeg snimanja emisije "Zvezde Granda", pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA