≫ 

Jelenu bi ostavio da uđe u rijaliti: Sloba iskreno o burnoj prošlosti, evo kada mu prorade emocije

- Živim miran život, mada, ja sam uvek i bio miran, nisam ja taj koji pravi skandale, mene su skandali uvek pratili - kaže Sloba

  • 15
Slobodan Sloba Radanović, rođendan

Foto: ATA Images

Pevač Sloba Radanović priznaje da svoje najbliže nikada ne bi savetovao da idu njegovim putem.

Sloba se osvrnuo na težak period koji je ostavio iza sebe nakon što mu je preminuo otac, ali je priznao kroz šalu i da bi ostavio devojku Jelenu Đuričanin kada bi odlučila da uđe u rijaliti.

- Kada bi moja partnerka želela da uđe u rijaliti, podržao bih je i rekao: "Doviđenja, prijatno". Šalim se, ne bi ona nikad ni ušla - kroz smeh je rekao Sloba za Telegraf Jetset.

Prokomentarisao je i svog bivšeg rijaliti-cimera, Marka Janjuševića Janjuša.

- Inače, ne pratim rijaliti, ali video sam nekoliko snimaka na koje sam naleteo. Mislim da je Janjuš sada provalio celu tu igru, i da bi mu najbolje bilo da ostane pozitivan i da se zeza. Ne treba da se zaljubljuje, možda nam je to zaljubljivanje zajedničko.

Sloba je, podsetimo, bio učesnik "Zadruge 1", gde je tadašnju suprugu Kiju Kockar prevario sa Lunom Đogani. On se sada osvrnuo na burnu prošlost.

- Živim miran život, mada, ja sam uvek i bio miran, nisam ja taj koji pravi skandale, mene su skandali uvek pratili - kaže Sloba.

Nakon što je teško podneo gubitak oca, Radanović ističe da se trudi da sve slobodno vreme provede sa majkom Draginjom koju često obilazi u rodnom Zrenjaninu.

- U Zrenjanin idem isključivo zbog majke, i kada god odem tamo preplave me sećanja i emocije. Bukvalno čim prođem tablu sa natpisom grada, meni se vrate uspomene - rekao je Sloba, koji ne krije koliko mu vreme provedeno sa majkom znači.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    19. septembar 2021 | 11:06

    Sta jedna zena moze da uradi coveku,to niko ne moze.Svi smo videli i znamo sta je on uradio u zadruzi.A sta je ona radila pre toga i s' kim ga je sve varala,mislila je da sakrije.E,pa ne moze tako.Na kraju se sve sazna.

  • Miki

    19. septembar 2021 | 11:02

    Cuti,dobro ti je sad.Ne osvrci se na proslost.Sve nebitne persone si otkacio i sutnuo sto dalje od tebe.

  • Gogac

    19. septembar 2021 | 11:01

    Jako dobar pevac.Nije samo imao srece u izboru zivotnog partnera.Naleteo je prepredenu i lukavu Kiju,koja ga je prevela zednog preko vode.Al' opet je na vreme shvatio,s' kakvom osobom ima posla i oterasio je se nekako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA