Romana se sa verenikom viđa tajno, krije se od roditelja? "Plašimo se da će da je uvuče u problem"

- Ona se krije od svoje porodice, pokušava da zavara trag kako njima tako i medijima, jer se plaši reakcije svojih roditelja - kaže izvor

  • 8
AmiG Show

Foto: ATA images

Romana Panić prošle godine odslužila je kaznu za saučesništvo u pljački bankomata u Australiji sa svojim verenikom Filipom Mrkajićem, sa kojim je i dalje u vezi. Međutim, toj ljubavi se, kako se navodi, protive njeni roditelji.

Kako je ispričao izvor blizak pevačici, Panićeva je odlučila da vezu s Mrkajićem krije jer to izuzetno smeta njenim roditeljima koji su zbog cele situacije preživeli veliki stres i bruku koju im je priredila.

- Romana je jako zaljubljena u Filipa, i čini se da se ta priča nikada neće završiti - započinje izvor blizak pevačici za "Alo" i dodaje:

- Njeni roditelji su jako povređeni nakon što su saznali da ona njega nije ostavila jer smatraju da joj je napravio previše problema u životu.

Pevačicini roditelji navodno na sve načine pokušavaju da ubede Romanu da ga napusti i pokuša da svoju karijeru vrati na noge. S druge strane, iako gazi petu deceniju života, Romana je navodno rastrzana između njihove zabrane i ljubavi koju oseća prema njemu, pa ih kao tinejdžerka laže.

- Ona se krije od svoje porodice, pokušava da zavara trag kako njima tako i medijima, jer se plaši reakcije svojih roditelja kada bi je videli s njim. Međutim, do njih stalno dolaze informacije da su viđeni zajedno. Oni su jako besni zbog toga, te su odlučili da je rastave od njega - otkriva sagovornik i dodaje da roditelje najviše nervira to što njihova ćerka finansira čoveka s kojim živi.

- Filip je po povratku u Srbiju ostao bez ičega, Romana je ta koja trenutno zarađuje i od tih para žive. Nedavno je počeo s njom da ide na njene nastupe, a posle svake tezge obavezno završe u nekom hotelu, ili salašu, daleko od očiju javnosti - ispričao je izvor, i otkrio da se plaši za Romaninu budućnost:

- Nikome nije svejedno kada je ova situacija u pitanju, plašimo se da će ponovo da je uvuče u neki problem, niko ne zna šta se dešava s njom i u njenoj glavi, ona nikada nije bila takva, postala je tvrdoglava. Ne znam da li je ovo ljubav ili opsesija, ali nadajmo se da će ovo sve biti u redu i da se neće desiti zlo, jer to njeni roditelji ne bi preživeli.

Kako Romana izgleda nakon odsluženja kazne u Australiji, pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ,

    19. septembar 2021 | 11:05

    hahahaha....bakica krije " momka "od svojih roditelja....strasno.....

  • Bruka

    19. septembar 2021 | 11:14

    Pa naravno, kad su isti i zajedno su se bavili kriminalom. To da je on sve radio, a ona da nije kriva, ne pije vodu!

  • Hahaha

    19. septembar 2021 | 11:13

    Baka Romana...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA