≫ 

Marina je u teškim situacijama slušala Cecinu čuvenu baladu: "Ona najviše pomaže, nju doživljavam"

Marina je karijeru započela sarađujući s grupom Zana, za koju je napisala brojne hitove, ali za neke svoje pesme je bila posebno vezana

  • 0
Marina Tucaković

Marina Tucaković / Foto: ATA Images

Marina Tucaković preminula je 19. septembra u 68. godini, nakon teške borbe sa opakom bolesti.

Upravo je sve vreme imala njegovu ljubav i podršku i to u najtežim životnim trenucima. Iako je poslednje tri godine vodila bitku sa karcinomom, Marina je nedavno otkrila koje svoje pesme je slušala poslednjim mesecima svog života.

- Onako se osećam. Stanje stalno varira, nekada mi je dobro, nekada loše. Odlazim redovno kod lekara i na terapije. Izmrcvarena sam, ali se i dalje borim. Tako mi je kako mi je. Sedim kod kuće, radim pesme, ali slabo ima melodija. Gledam da se ni sa kim ne družim zbog korone koja je svuda oko nas, borim se sama sa sobom. Vreme je depresivno, ljudi su depresivni, sve je stalo. Nema više velikih okupljanja, koncerata, pevači slabo rade – rekla je Marina, pa otkrila koju pesmu najranije sluša u poslednje vreme:

- Kud će mi veći bol od ovog što proživljavam? Ne bih još i u pesme da ga pretočim. U teškim situacijama mi najviše pomaže pesma "Kukavica", nju doživljavam i to je numera za sva vremena. Ne mogu reći omiljena, ali je uvek rado slušam. Interesantno je da sam mislila da će pesma Harisa Džinovića "Ostariću neću znati" biti promašaj, ali se na kraju publici dopala i postala je hit - otkrila je.

Podsetimo, Marina je karijeru započela sarađujući s grupom Zana, za koju je napisala brojne hitove, a verovatno i najveći jeste "Dodirni mi kolena", koji je doživeo brojne prepeve.

Sarađivala je i zaslužna je za uspešne karijere brojnih domaćih ličnosti poput Cece, Olivera Mandića, Dragane Mirković, Jelene Karleuše, Lepe Brene, Vesne Zmijanac, Zdravka Čolića, Tošeta Proeskog, Džeja, Željka Samardžića, Ace Lukasa, Saše Matića, Ane Nikolić, Nataše Bekvalac, Željka Joksimovića, Ane Nikolić, Severine, Nede Ukraden, Slađane Milošević, Harisa Džinovića...

Poslednje pojavljivanje Marine Tucaković u javnosti, pogledajte na fotografijama u galeriji u tekstu. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA