≫ 

Karleuša javno "upropastila" poznatu američku jutjuberku: Ne zna se bole li više slike ili poruke

Očigldno je realnost drugačija i poznata jutjuberka kopira Jelenu

  • 14
JK Jelena Karleuša

elena Karleuša, Foto: Instagram/karleusastar

Pop zvezda Jelena Karleuša objavljenim dokazima žestoko je "spustila" najpoznatiju američku trans jutjuberku, Niki Dragun, koja ju je optužila da je kopira. No, očigldno je realnost drugačija.

Niki je objavila pesmu i u jednom delu govori "ja sam ovo prva nosila" i pokazuje svoju fotografiju u šljokičastoj haljini, a onda i fotografije devojaka koje su je navodno iskopirale. Među njih je stavila i Karleušu.

Ona je preko Jelenine glave napisala "dick", u značenju - muški polni organ, a kada je saznala za prozivke na svoj račun, Jelena je Niki brutalno odgovorila i objavila dokaze kojima ju je "upropastila".

- Moj ku*** je definitivno duži nego tvoja mala zadnjica i noge. I molim te, ne oklevaj da me konsultuješ oko tvojih stajlinga, kao svih ovih godina, zato što kada ti to radiš sama - šalješ pogrešnu poruku o transrodnoj zajednici (izgledaš kao jeftina strejt prostiutka)  - poručila je Karleuša.

Jelena je objavila i nekoliko kombinacija koje je Niki iskopirala od nje, zatim je objavila poruku koju je u maju ove godine dobila od Niki na Instagramu, a jutjuberka joj je napisala: "Opsednuta sam tobom".

- Znam da si opsednuta i mogu to da razumem, ali da me staviš u video kao tvoju kopiju? Uzmi tvoj ku**c nazad - poručila je Karleuša.

Podsetimo, nije prvi put da poznate ličosti širom sveta kopiraju Jelenin stajling. Pre nekoliko godina slavna voditeljka Vendi Vilijams optužila je Bijonse i Kim Kardašijan da kopiraju Karleušine stajlinge, o čemu svedoče fotografije kada je koja zvezda nosila koju odevnu kombinaciju.

Jelenine objave kojima je "uništila" jutjuberku, koja je očigledno kopira, pogledajte u galeriji iznad.

Video: Ko bi rekao da nije žena? Influenserka sa osam miliona pratilaca, žari i pali Instagramom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    20. septembar 2021 | 17:04

    Zamisli Celine Dion sa ovakim recnikom i prepiranjem oko toga ko je sta prvi obukao. To je zena koja u punom smislu reci moze za sebe da kaze da je DIVA, i da se niko be nasmeje.

  • Neso

    20. septembar 2021 | 15:04

    Bravo za recnik mama dve kcerke

  • Nenad

    20. septembar 2021 | 15:03

    Pa ako ste vec zvezde kao sto se nazivate,kupujte unikate pa vas nece niko kopirati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA