≫ 

Unuka Radoša Bajića zaražena koronom: Hoće li neko ovom narodu da objasni šta se desilo?!

- Divim se herojima u srpskom zdravstvu koji se lavovski bore sa kovidom, cenim ogromne napore države koja je obezbedila vakcine, znam da ni život, ni rad ni ekonomija ne mogu da stanu - napisao je Radoš

  • 43
Radoš Bajić Radoš Bajić, Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Proslavljeni srpski glumac i reditelj Radoš Bajić krajem prošle godine proveo je dve nedelje u bolnici nakon što je hospitalizovan zbog korona virusa, on se oporavio i sada je objavio da je kovidom zaražena njegova unuka.

- Moja unuka koja je đak osmog razreda od juče pozitivna na koronu. Kao i stotine i stotine naše dece - ništa nije kriva - počeo je Bajić i dodao:

- Nije išla na splavove i u kafiće, ni na masovne svečane filmske premijere, ni na koncerte silikonskih estradnih zvezdi, ni u dupke pune sportske hale, ni na jedno rođendansko slavlje svojih drugarica, išla je samo u školu, i povremeno šetala svog Lokija po kraju u kojem živimo… I sve to - sa maskom na licu.

- Divim se herojima u srpskom zdravstvu koji se lavovski bore sa kovidom, cenim ogromne napore države koja je obezbedila vakcine, znam da ni život, ni rad ni ekonomija nemogu da stanu, ali moram javno da se zapitam: Hoće li neko ovom narodu da objasni šta se desilo sa epidemijom kovida i sa zdravljem populacije? Da li moramo toliko sumanuto i nerazumno da ugrožavamo živote naših najmađih i čitavih porodica kojima nevini dečaci i devojčice sa đačkim rancima na leđima - u kuće donose koronu?

- Kako je moguće da su septembra 2020. nakon samo 300 zaraženih u celoj zemlji zatvorene sve škole ispred kojih je patrolirala policija - da bi danas sa preko 7.000 inficiranih dnevno fingirali normalnost, da bi kulirali i nabijali decu u razrede sa preko 30 učenika? Otkud tolika začuđujuća nonšalancija?- napisao je Radoš na Instagramu.

- Možemo li makar da sačuvamo najmlađe koji su budućnost naroda, koji svake godine u demografskom ponoru ostaje bez jednog Aleksinca i preko 30.000 stanovnika? - objavio je Bajić.

Podsetimo, Radoš je poslednjih dana u selu, gde brine i ne odvaja se od oca koji ima zdravstvene probleme.

Video: Na Institutu za majku i dete, petoro dece na kovid odeljenju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    21. septembar 2021 | 09:24

    Odlicno obracanje. Ni meni nije jasno. O cemu se ovde radi?! Prvo je bilo distanca, izolacija, “nosite maske, sve ce biti u redu”, pa odjednom vakcina! Ok, vakcinisao sam se! Sad ni to nije dovoljno! I dalje je sve isto. Mogu da prenosim, da se zarazim…ali kao necu umreti?! Pa ok, sad se pitam da li bih uopste umro i da se nisam vakcinisao, a oboleo? I kako to odjednom poznajem vise ljudi koji imaju koronu, vakcinisali su se? Tacno kako prolazi 4-6 meseci od vakcinacije! A znam manje njih koji se nisu vakcinisali, nit su imali koronu! Da, u skolama sve vise zarazene dece i nastavnika! Kako mozemo da znamo da li je dete asimpromaticno? Nikako. Ili da placamo non stop brzi test( koji ne valja nista!) Nepouzdan! Takodje postujem i tudju volju da se ne vakcinise! Kao sto ne bih ni svoje dete! Ali stvarno ljudi, sta se desava?!!

  • Vodolijax

    21. septembar 2021 | 09:52

    Možda ste Vi kao vakcinisan bili samo prenosnik detetu.......

  • Kikii

    21. septembar 2021 | 10:46

    Ja da sam ovo napisao niko nebi objavio,nisam VIP gradjanin...većini su deca pozitivna na koronu,al nemamo kome da kažemo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA