Nataša Radan u zagrljaju Amar Gileta: Bivši ljubavnici zajedno na bini, ona pevala sa njim kroz suze

Zadrugarka i poljubila svoju bivšu ljubav pred svima

  • 5
Nataša Radan, Amar Gile

Foto: Printskrin: Youtube/Zadruga Official, Nikola Tomić

Bivša zadrugara Nataša Radan je na svom Instagram profilu objavila vidoe snimke sa jednog prestonički splav, gde je iz prvih redova slušala pevača Amar Gileta, s kojim je bila u emotivnoj vezi.

Naime, Nataša je vidno raspoložena snimala svaki pevačev korak. Radanova se u jednom trenutku i popela na binu, dok je Gile u rukama držao buket crvenih ruža. Bivša zadrugarka zagrlila je pevača, a onda i zaplakala i kroz suze pevala srceparajuće stihove zajedno sa Amarom.

- Sunce moje, koga sada greješ, srećo moja, kome život krasiš? Gde si sada kad je meni teško, gde si sada da me spasiš – pevao je folker, a Nataša nije krila suze.

Amar ju je onda i čvrsto zagrlio i obratio se publici rečima da je Radanova "njegova", a bivša zadrugarka ga je poljubila.

- Ljubav - napisala je ona.

Podsetimo, Nataša je priznala da su se ona i Amar viđali dok je on još bio u braku, da je to uvek bilo na njegovu inicijativu, kao i da su čak planirali i zajednički odmor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA