≫ 

Nada Obrić o teškoj bolesti: "Osetila sam jezivu borbu dece da mi pomognu!"

- Bila sam u rukama božjim i rukama lekara. Sva tri puta sam predosetila bolest - kaže Nada

  • 0
Nada Obrić Foto: ATA images

Nada Obrić je tri puta pobedila tešku bolest i često javno govori o ovoj temi.

Čuvena pevačica se, kao prava lavica, izborila sa čak tri karcinoma.

- Tri sam karcinoma imala na tri različita mesta i nijedan nije imao veze s drugim. I zračenja i hemoterapije. Osetila sam tu jezivu borbu dece da mi pomognu, njihov pogled koji se ne može opisati, to me je nateralo i dalo snagu da se borim. Ja nisam ležala, išla sam i šetala, gledala sam da se nikad ne žalim na bolove pred njima. Bila sam u rukama božjim i rukama lekara. Sva tri puta sam predosetila bolest.

- Bila sam zdrava, ali sam znala da nešto nije u redu, kupovala sam pamučne pidžame, jer sam mislila da će mi biti udobnije s njima u bolnici, iako o tome nije bilo reči. Kada me je doktor zvao da mi kaže rezultate pregleda, rekla sam mu da imam rak, on me je pitao ko mi je javio. Izvukla sam to od njega. Tu je bitno vreme. Sada je zdravlje dobro - ispričala je Nada za Kurir.

Nadi je najviše zla, kako kaže, naneo jedan kolega, ali nije htela da otkrije o kome je reč.

- Najviše suza sam prolila zbog jednog jako poznatog pevača. I to mu nikada neću oprostiti niti zaboraviti. Ja sam bila gost na njegovoj turneji. Prolazila sam mnogo dobro i on to nije mogao da podnese. I na samoj turneji mi je pravio jezive probleme. Ne želim ni ime da mu izgovorim, znaće o kome govorim. Ja sam tad bila nemoćna, jer mi je pasoš bio kod menadžera i nisam mogla da ga uzmem kako bih prekinula tu turneju i vratila se kući - prisetila se ona.

Pevačica je prokomentarisala mlađe koleginice i situaciju na estradi, sada i nekada.

- Danas se moje mlađe koleginice takmiče koja će se više skinuti. Kod nas toga nije bilo. Kada sam počinjala, ti si morao da budeš u dugoj haljini, da budeš i više nego pristojno obučen. Muškarci su morali da budu u odelima i s kravatama. Postojao je kodeks oblačenja, zato nas je publika i poštovala. Pevali smo i pred 150.000 ljudi, i pred 100 ljudi, to je bilo isto.

- Nikom od nas nije palo na pamet da nam treba obezbeđenje, od koga mene neko da štiti ako ja idem na poziv ljudi koji mene vole. Tu nije bilo da se napiješ ili da se skineš pa da provociraš, nije tada bilo nikakve vulgarnosti. Žalim za tim vremenima. Današnje žene se hvale kada ne znaju da kuvaju i da ne žele brak, to je pogrešno - zaključila je Obrićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA