≫ 

Zašto je Brena svedok na sudu u sporu protiv Miroslava Ilića i ko je žena koja se ne odvaja od nje

Kako je Mirjana ispričala, Brena je čak ta koja je fotografisala jednu od njenih i Ilićevih fotografija, na kojima se ljube

  • 8
Mersa Miljković Meri i Lepa Brena Mersa Miljković Meri i Lepa Brena / Foto: ATA Images

Lepa Brena svedok je na sudu u slučaju dokazivanja očinstva Miroslava Ilića nad Devinom Antonovićem, zbog čega je folk zvezda jutros, 28. septembra na vreme stigla u Palatu pravde.

Iako mnogi znaju da je Brena decenijama bliska sa Mirjanom Antonović, Devinovom majkom, mnogi ne znaju zašto je Brena predlozena za svedoka i kakva je njena uloga u toj priči.

Radi se o tome da Miroslav godinama, koliko traje suđenje, odbija da uradi DNK test, kojim bi se dokazalo jeste li ili nije Devinov otac. Zbog toga, tvrdila je Mirjana, sud će odluku doneti na osnovu priloženih dokaza i izjava svedoka.

Upravo je Brena svedok koji je upućen u njihovu priču skoro od samog početka. Kako je Mirjana ispričala, Brena je čak ta koja je fotografisala jednu od njenih i Ilićevih fotografija, na kojima se ljube.

- Prema srpskom zakonu, Miroslav ne mora da radi DNK test, ali u tom slučaju se u obzir uzimaju priloženi dokazi i izjave svedoka. Da je Devin naš sin, posvedočiće Lepa Brena, Boba Živojinović, Saša Popović. Naša veza nije bila tajna, cela estrada je za to znala, kao i njegova supruga Gordana - ispričala je jednom prilikom Mirjana.

- Brena je ćutala i trpila Miroslava godinama, iako je non-stop pljuvao po njoj, a znao je da ona štiti njegovo dete. Ovo je sad već postao viši cilj u izmenjivanju ovog zastarelog zakona koji ugrožava naše majke, naše sestre, i što je najbitnije, našu decu - objasnila je Mirjana.

Podsetimo, u velikom intervjuu za Telegraf Jetset Mirjana je objasnila da Brena nije ta koja je kriva za to što se za njihovu vezu saznalo u javnosti i medijima.

- Sačekali smo još par godina dok Devin nije završio svoje obaveze i fakultet i odlučili da se opet vratimo u Srbiju. Devin je opet nazvao Miroslava i saopštio mu je da opet dolazi i da on ima želju da se vide i reše to što imaju, na sve to Miroslav je samo rekao: "Sine, ja ne mogu! Ja ti želim sve sreće ovog sveta, ali ne mogu". Tada se već sve saznalo, novinari su već sve "iskopali", a Miroslav počinje da po novinama vređa Brenu. Ona žena stvarno veze nije imala sa tim, jer sam ja sve one koji su bili oko mene i znali za to zamolila da ćute. Niko iz moje okoline ništa nije pričao - ni Saša, ni Boba, ni Brena. Svi su me ispoštovali. Brena nije volela Miroslava baš zbog ove situacije, jer je bila upućena - objasnila je Mirjana.

Inače, Brena se na sudu pojavila sa Mirjanom i još jednom gospođom, plave kose. Reč je o pevačici Mersi Miljković Meri, inače najbližoj Mirjaninoj prijateljici, koja se od nje ne razdvaja.

Mersa: Moj doktor je potvrdio Mirjani da je trudna

Kada je Mirjana davala veliku ispovest za Telegraf Jetset, sa njom je bila i Mersa, koja je danas sa njom i sa Brenom stigla na sud.

Mersa nam je tada ispričala kako je upoznala Miru, te da su ona i Miroslav bili ludo zaljubljeni jedno u drugo.

- Evo, ja ću sad malo ukratko da vam ispričam kako sam upoznala moju Miru. Kića Slabinac je mene odveo u Ameriku, jer sam se ja tada bavila pevanjem. Inače, Kića je jednu od svojih najvećih hitova - pesmu "Zbog jedne divne crne žene" napisao i posvetio upravo gospođi Mirjani. Ja sam se isto, može se reći, zaljubila u njenu lepotu, kada sam Mirjanu prvi put videla kod Kiće. Eto, Kića me je kasnije odveo za Ameriku na turneju, gde sam je ja "zgrabila" i eto od tada i svih ovih godina mi smo ostale dobre prijateljice. Ja sam radila sa Miroslavom, imala sam pesmu koja je u onom vremenu bila hit i imala sma dosta posla.

- Nakon zajedničkih koncerata u Čačku, vratim se ja u Zagreb, a Miroslav je tada otišao za Ameriku. Mira je došla za Beograd, pa zatim na par dana i kod mene u Zagreb. Mi smo tu pričale, ona mi se požalila da ima nekih problema i da sumnja da je trudna, što je kasnije moj doktor i potvrdio. Ona je odmah nazvala Miroslava i saopštila mu vesti, na šta ju je on pozvao da dođe u Beograd da proslave. Zbog obaveza nije mogla, morala je da se vrati za Ameriku. Meni su oni u početku izledali tako zaljubljeno, što i jesu bili - prisetila se Mersa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pavle Krstic

    28. septembar 2021 | 13:01

    I sta sada.Sud odluci da je Miroslav otac .I?Da naplati zaostalu alimentaciju ne moze jer je dete usvojio i izdrzavao drugi covek,njen preminuli suprug.Na nasledstvo ima prava ali ako je Miroslav takav kako ga prikazuje verovatno je sve vec prodao i nema nista na svoje ime.I sta je poenta?Svi vide da decko lici na Miroslava ali u Srbiji nema zakona da ga natera da ga prizna i da ga vidi.Cemu sve ovo?

  • Veki

    28. septembar 2021 | 12:38

    Mirjana lepa zena i prava dama !! Vidno iz aviona !

  • Brena

    28. septembar 2021 | 13:50

    Držala sveću..😊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA