≫ 

Poruke kao dokaz! Darko varao Marinu sa pevačicom i užasno je ponižavao: "Ona je dete, ništa ne zna!"

Iako je tvrdio da svoju nekadašnju partnerku nije varao, isplivao je dokaz da se folker viđao sa pevačicom Oliverom Matijević

  • 18
Marina Gagić, Darko Lazić, Olivera Matijević prepiska Darko, Olivera i Marina / Foto: Nikola Tomić, ATA Images, Telegraf, Instagram/olivera_matijevicofficial

Folker Darko Lazić varao je bivšu devojku Marinu Gagić sa kojom ima sina Alekseja, sa pevačicom Oliverom Matijević!

U porukama koje ekskluzivno donosimo jasno se vidi da su Olivera i Darko bili u tajnoj vezi, te da joj je pevač obećavao da će uskoro rešiti sve sa Marinom i biti sa njom.

Ono što je prilično tužno u ovim porukama jeste deo gde Lazić prilično ponižava Gagićevu, navodeći da je ona "dete koje ništa ne zna".

"Pa dobro, kad će ova farsa sa Marinom završiti? Ovo je već smešno, a obećao si mi", napisala je Matijevićeva.

Darko joj je, između ostalog, odgovorio:

"Pa sačekaj još malo, posle Pule ću završiti s njom. Ona je dete, ništa ne zna. To zbog novinara je dobro".

Prepisku između Darka i Olivere, kao i fotografije pomenute pevačice, pogledajte u galeriji:

Ovim povodom pokušali smo da dobijemo Darka, ali se do momenta objvaljivanja ovog teksta nije javljao na nama poznat broj telefona.

Inače, Marina je sada u dobrim odnosima sa Oliverom koja je neko vreme bila sa Darkom, što dokazuje i njihova objava od pre nekoliko dana, uz koju je Olivera, nazdravljajući, napisala: "Za nove početke".

Podsetimo, Marina je bila uz Darka u vreme kada je doživeo tešku saobraćajnu nesreću, a zbog povreda koje je zadobio danima se nije znalo da li će se lekari izboriti za njegov život.

Upravo tada, dok je Lazić bio u KBC Zemun, Marina je, kako smo tog 22. novembra ekskluzivno objavili, saznala da je u drugom stanju.

Video: Sin uopšte ne traži da ide kod Darka, a mi uskoro imamo prvo suđenje: Prvi intervju Marine Gagić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzo

    1. oktobar 2021 | 12:52

    Neznam i obećaješ.🤣🤦‍♂️Pa ovi i jesu jedno za drugo.🤣

  • DARKO 100%

    1. oktobar 2021 | 12:57

    Netrce devojke zbog Darka Lazica sto je on faca,zgodan momak, nego zbog popularnosti slave i novca,da budu u medijima i tako ,zato im je i kratak rok trajanja

  • Maja

    1. oktobar 2021 | 14:25

    Razumem da je neko zenskaros... Ali ovaj covek je odvratan, narkoman, nadmen, ocigleno i zao... Bas, bas los covek! Nista pozitivno o njemu ne moze da se procita! Voznjom u opijenom stanju je mogao nekog da ubije, duguje pare, promovise nebuloze... Jedan brak vec propao... Treba ga u zatvor strpati zbog one nesrece!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA