≫ 

"Ti kad rodiš, ti ćeš odlučivati": Kija prozvala Lunu i Marka kao roditelje, on joj žestoko odbrusio

Kija je rekla da roditelji treba da stave cenzuru preko bebine glave i da fotografije i snimke ne treba da objavljuju, na šta je Miljković reagovao

  • 53
Marko Miljković, Luna Đogani, Kija Kockar

Foto: Instagram/luna_djogani, ATA Images

Rijaliti-zvezda Kristina Kija Kockar nedavno je objasnila kako se čuva intima kada su Luna Đogani i Marko Miljković najavili da će tužiti sve koji ne cenzurišu fotografije njihove ćerke Mije.

Kija je tada rekla da roditelji sami treba da stave cenzuru preko bebine glave i da fotografije i snimke ne treba da objavljuju na društvene mreže.

Kada je to video Marko, odlučio je da ne štedi reči u odgovoru Kockarevoj, koji je objavio na svom Instagram profilu.

- Ti kad rodiš, ti ćeš odlučivati! Do tada svako ko objavi sliku bez našeg odobrenja biće tužen, bez obzira da li je tekst lep ili nedajbože ružan, pa i ti - napisao je Marko na svom Instagram-storiju.

Inače, Kija je nedavno upitana šta misli o tome što se poznati roditelji bune zbog objavljivanja fotografija njihove dece, što je bio konkretno slučaj s Lunom.

Marko Miljković

Markov odgovor Kiji, Printskrin: Instagram/marko.miljkovic

- Mogu da je razumem jer se mi, javne ličnosti, nerviramo kada se naše fotografije i snimci sa društvenih mreža istrgnu iz konteksta i napiše sve i svašta, tako da bih bila na njenoj strani da fotografiju deteta prati loš tekst, ali ako je tekst afirmativan, ne vidim u čemu je problem. Sve što postavimo sami na društvenim mrežama, dali smo na uvid narodu. Ono što želimo da sakrijemo, nećemo postavljati na internet - nedavno je rekla Kija za "Meet Up".

Video: Kija komentarisala Lunino venčanje pa potkačila Slobu: ,,Zovite glavnog aktera”

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    29. septembar 2021 | 08:40

    Ne volim ovog Marka, uvek mi je bio antipatican i nadobudan ali ovde je u pravu. Svako svoje dete neka vaspitava kako misli da treba a da li ce izbaciti njegovu sliku na svojim drustvenim mrezama o tome odlucuju roditelji. Ako se zloupotrebi slika deteta od strane drugog lica onda postoji sud. Ova Kija cim je nema u medijima eto je kako proziva onu nesrecnicu Lunu da bi dobila tekst u novinama. Pusti vise zenu, ostvarila se kao majka uziva sa svojom bebom, bolje se smiri i gledaj i ti da to uradis jer si usla u cetvrtu deceniju a ne da te prozivaju po rijalitiju da si bila sa ovom ili onom bitangom posle braka. Sliku koju je stvorila za vreme rijalitija je upropastila svojim raskalasnim ponasanjem sa muskarcima koje je izmenjala posle razvoda.

  • Biba

    29. septembar 2021 | 11:02

    Njima, srecnim, ostvarenim i zaljubljenima savet daje Kija koja je slikala gole grudi za studentski dzeparac, ocevu sahranu za pobedu u rijalitiju, bolnicku sobu zbog publike i u knjigu unela izvrnut zivot?

  • La familia

    29. septembar 2021 | 10:20

    Dete se lako napravi i rodi, a napravi od njega coveka pa se onda hvalite! Uostalom ne objavljujte svakodnevno slike malog deteta, pa necete morati nikog tuziti! 🤨

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA