Laća pred sahranu: Upravo sam se vratio sa identifikacije, kako bih prepoznao lice pokojne majke

Marina će biti sahranjena danas, 29. septembra, na Novog groblju u Beogradu, po njenoj želji, pored svog sina Miloša

  • 3
Marina Tucaković Milan Laća Radulović Marina Tucaković Milan Laća Radulović, Foto: ATA Images, Cherry Cannon Studio

Poznati tekstopisac Marina Tucaković biće sahranjena danas, 29. septembra u 12:30 časova, a njen sin Milan Radulović Laća oglasio se naposredno pred njen ispraćaj na večni počinak.

Laća je objavio je na svom Instagram profilu da se vratio sa identifikacije lica svoje majke, a zatim je apelovao na ljude da ostanu kod kuće i da zbog epidemiološke situacije ne dođu na sahranu.

- Upravo sam se vratio sa identifikacije, kako bih prepoznao lice moje pokojne majke. Bila je gužva. Ljudi umiru sve više. Još jednom apelujem na sve da zarad svoje sigurnosti ne dolaze na sahranu. Ne mogu ići protiv nečije želje da prisustvuje i oda počast. Pozivam na oprez. I razum. Hvala vam! - napisao je Laća.

Inače, Laća i jutro na dan Marinine sahrane oglasio na Tviteru potresnim rečima koje su rastužile mnoge.

- Došao je i taj dan, nakon 10 dana iščekivanja, kada ću sa ocem i najbližima ispratiti moju majku do onog mesta u koji se svi kad-tad selimo. Hvala svima na podršci, molitvama, brizi, trudu da i meni i tati olakšaju ovu mučnu i neizbežnu stvarnost.

- Poželite mi sreću da preguram ovaj dan stoički. Nestajem iz javnosti dok ne prođe žalost. To bi i ONA uradila - dodao je Milan.

Podsetimo, Marina je svoje poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

Marina je preminula 19. septembra u 68. godini, nakon dugogodišnje i teške borbe sa opakom bolesti.

Marina će biti sahranjena, po svojoj žeji, pored svog sina Miloša, a ne u Aleji zaslužnih građana. Porodica je ranije saopštila da će ona, zbog epidemiološke situacije, na večni počinak biti ispraćena u krugu najbližih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    29. septembar 2021 | 11:30

    Kakva sramotaa,rodjenu majku,koja je umrla koristi za promociju sektaskih vakcina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA