Marinina velika ljubav nosila kovčeg na sahrani: Bili su 4 godine zajedno, ostavio je zbog mlađe

Mandić je sve vreme bio uz porodicu

  • 1

Muzičar Oliver Mandić nosio je kovčeg na sahrani svoje bivše ljubavi i višedecenijske saradnice Marine Tucaković.

Naime, Marina Tucaković i Oliver Mandić 4 godine su bili u ljubavnoj vezi, pre nego što je Marina stupila u brak sa Aleksandrom Radulovićem Futom, sa kojim je ostala sve do smrti.

Mandić je vidno tužan stigao na Novo groblje, sa maramom na glavi i maskom na licu, kako bi se poslednji put oprostio od Marine.

- Marina i ja smo bili u vezi četiri godine. Za vreme našeg zabavljanja napisala mi je "Ljuljaj me nežno". Pošto sam objavio tu numeru, raskinuli smo. Ostavio sam je zbog mlađih i lepših devojaka. Tada je krenulo ludilo u mom životu, a ona je verovatno patila. Naša saradnja se nastavila i posle raskida. Hvala joj što mi je napisala divne tekstove i posle toga na mojim albumima. Radila mi je sve pesme osim "Dođe mi da vrisnem tvoje ime" i "Bobane" - ispričao je Mandić o Marini pre nekoliko godina, a potom dodao da su ipak posle turbulentnog raskida ostali u prijateljskim odnosima:

- Posle našeg raskida ostali smo u dobrim odnosima. Ona je dupla Škorpija, lovu voli najviše.

Inače, Marina i Oliver su isto godište, rođeni su 1953. godine, a u periodu zabavljanja imali su oko dvadesetak godina. Kada su Marinu pre nekoliko godina novinari upitali kakav je ljubavnik bio pevač, koji danas ne voli da daje intervjue i pojavljuje se u javnosti, odgovorila je najpre:

- Neću da pričam o intimnim odnosima. Nemojte to da me pitate - a onda kratko dodala:

- Bio je dobar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA