≫ 

Skinula se lepa Magdalena! Razmažena bogatašica iz "Dinastije" pokazala paklene obline u donjem vešu

Uloga Anastasije je Magdaleni prva veća uloga u karijeri

  • 4
Magdalena Mijatović Printskrin: RTV Pink

U epizodi domaće adaptacije serije "Dinastija" emitovane prošle noći, 28. septembra, gledaoci su na nekoliko trenutaka uživali u vrelim scenama zanosne mlade glumice Magdalene Mijatović.

Ona je u seriji dočarala lik Anastasije, ćerke bogatog Branka Kadića, glave porodice.

U jednom trenutku, dok se presvlači, Magdalena u svojoj sobi ostaje samo u donjem vešu, dok je poprsje prekrila komadom perjane odeće.

Ove scene razmažene, a inteligentne bogatašice Anastasije, u originalu Felon, izazvale su veliku pažnju gledalaca, pa su se nanizali brojni pozitivni komentari na društvenim mrežama.

Inače, uloga Anastasije je Magdaleni prva veća uloga u karijeri. Glumu je završila u Novom Sadu, u klasi profesora Borisa Liješevića.

- Kad smo snimali scene u kojima se ljubimo i mazimo, na setu je bilo manje ljudi kako bismo to lakše uradili. Iskreno, nije mi bilo neprijatno jer je to deo glumačkog posla. Aleksandar mi je s vremenom postao dobar prijatelj. Divan je kolega! I kad bih u nekim trenucima bila stegnuta, on bi me opustio. Bio mi je velika podrška i hvala mu na tome - ispričala je glumica.

Kako je istakla, pre početka snimanja odgledala je desetak epizoda američke "Dinastije".

- Čula sam za tu seriju od roditelja, ali je nisam gledala. Pre nego što smo počeli da radimo, pustila sam desetak epizoda da bih stekla utisak o čemu je reč. Rešila sam da Felon iznesem na svoj način. Pre svega, trudila sam se da je smestim u 21. vek. Takođe, nisam htela da je prikažem samo kao razmaženu, bezobraznu i nepromišljenu bogatašicu već i da nađem opravdanje za njeno ponašanje. Felon iz originalne serije je hladna, dok Anastasiju vodi srce, pa je afektivna. Možda pravi greške, ali je pravična - objasnila je Magdalena.

- Radili smo po 12 sati dnevno, šest dana u nedelji! To zaista nije lako. Čovek bude iscrpljen, nervozan, ali je ekipa toliko dobra da brzo podignemo jedni druge. Sećam se da je posle jednog noćnog snimanja, iako smo popili sedam kafa i bili preumorni, Segej Trifunović uzeo gitaru i počeo da svira i peva. Nastavljamo da snimamo i dalje, i da se usput zabavljamo - istakla je nedavno za Informer ova mlada devojka.

Video: Koliko je zgodna! Anđela Jovanović objavila snimak s Dudašom i raspametila kadrovima u bikiniju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xy

    29. septembar 2021 | 20:41

    Odgledala sam tri epizode i završila. Prvu, poslednju i jedinu epizodu. Katastrofa.

  • ljuba

    29. septembar 2021 | 19:00

    Gledam seriju, i odmah sam primetio da mala fenomenalno glumi. Jedna od boljih uloga u seriji.

  • Ali

    29. septembar 2021 | 22:27

    Paklene obline🤣🤣a nel grme? Sevaju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA