Vreli kadrovi najzgodnijeg učesnika iz Zvezda Granda! Nije ni čudo što su žene "odlepile" za njim

Obećao da će publiku uskoro obradovati lepim materijalom i to je i ispunio

  • 0
Aleksandar Misojčić Aleksandar Misojčić, Foto: Instagram/xandermisojcic

Mlada zvezda Aleksandar Misojčić objavio je na svom Instagram profilu najavu svog prvog spota i pesme "Baj, baj" koja, kako kažu oni koji su imali prilike da je čuju, obećava da postane ozbiljan hit među domaćom publikom.

Kako je istakao, ne može da dočeka da spot ugleda svetlost dana, a devojke su već "poludele" za njegovim novim fotkama i kadrovima sa snimanja koji su baš vreli.

Kažu, nikoga i ne čudi što važi za najzgodnijeg učesnika iz Zvezda Granda i nekoga ko, iako nije ušao u veliko finale, trenutno pravi ubedljivo najbolji posao na terenu.

Inače, u spotu sa Misojčićem glumi i zgodna voditeljka Ana Radulović, a vrele igračice dodatno su zagolicale maštu fanova, pre svega jačeg pola.

Spot potpisuje sjajna "Magic Box Digital" ekipa na čelu sa Bojanom Mitrović, za dobitnu kombinaciju kada je reč o oblačenju zadužen je bio Boris Kargotić, dok je već dobro poznati Dejan Kostić radio aranžman za "Baj, baj".

Video: Pune ruke para, a ljudi i dalje guraju bakšiš: Zvezda Granda pravi lom na nastupima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA