≫ 

Tijana Ajfon ponovo otišla "pod nož", slike njenog lica pre i posle intevrencije svi komentarišu

Ona se pohvalila kako sada izgleda, očigledno veoma zadovoljna rezultatima

  • 13
Tijana Ajfon Tijana Ajfon, Foto: ATA images

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, ponovo je išla "pod nož", a svi sada komentarišu njeno lice koje izgleda drugaičije nego pre.

Tijana ne krije da ono što želi estetskim korekcijama i operacijama menja na sebi, pa je podelila i fotografiju pre i posle intervencije.

Ona je uradila popularne "mačije oči", koje su radile mnoge poznate ličnosti, pa se odmah pohvalila kako sada izgleda, očigledno veoma zadovoljna rezultatima. Tijana je objavom izazvala brojne reakcije pratilaca na Instagramu.

"Odlično izgledaš", "Preteruješ, više ne ličiš na sebe", "Samo napred", "Bar se ne folira da nije ništa radila na sebi", "Mnogo bolje izgledaš sada", "Nepotrebno, lepša si prirodna", neki su od komentara.

Inače, Tijana nije bila zadovoljna svojim dekolteom pa je pre nekoliko meseci ugradila i nove silikone u grudi, koje je navodno finansirao njen dečko.

Podsetimo, Tijana je nedavno izjavila da nakon što se pozabavi karijerom, ima u planu da roditi dete sebi, i to sina, kom će dati ime Vasilije.

Kako Tijna izgleda nakon intervencije, kao i kako je ranije izgledala, pogldajte u galeriji iznad.

Video: Ugleda se na Anu Korać: Tijana Ajfon kupila auto sedište za ljubimca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA